10. kolo
06.10.2012 17:50 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 0:1

Gambrinus liga má po sobotě nového lídra. Sigma Olomouc vyhrála na půdě Mladé Boleslavi a v tabulce přeskočila Jablonec. Jedinou branku nepříliš záživného utkání vstřelil z pokutového kopu Michal Ordoš.

Utkání mělo pomalejší rozjezd a diváci na městském stadionu v Boleslavi viděli vážnější šanci až ve 27. minutě. Útočník Nešpor vzal zodpovědnost na sebe a z úhlu zakončil, brankář Blaha míč vyrazil na rohový kop, ze kterého už Boleslav nezahrozila. Jen o čtyři minuty později došlo ke klíčovému okamžiku celého utkání. Dosoudil fauloval na hranici pokutového území a rozhodčí nařídil volný přímý kop. Rozhodnutí ale po domluvě s pomezním vzápětí změnil na pokutový kop. Pravdou je, že Dosoudil fauloval přesně na lajně, takže se jednalo o dosti kontroverzní rozhodnutí.

Nicméně penalta odvolána nebyla, Michal Ordoš se postavil k míči a s přehledem poslal Sigmu do vedení - 1:0 pro Olomouc.

Domácí Mladá Boleslav měla velkou šanci na odpověď v 60. minutě. Martin Fillo ve vápně šikovně zasekl a s pomocí teče orazítkoval břevno! Zanedlouho byl Fillo v další šanci, ale branku netrefil. Čtvrthodiny před koncem se Boleslavští tlačili do ofenzívy, Kúdelovo akrobatické zakončení zlikvidoval pozorný Blaha stejně jako zakončení Buluta. Nic dalšího už se v zápase nestalo. Hanáci těsné vedení uhájili a minimálně do zítra se zmocnili vedení v soutěži.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:4

Reagovat
Aris1914

Snad už Pivarník nasadí do základu Klesnila. Jestli se tak stane tak čuchám výhru, když bude hrát doležal tak to je remízka.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
ryzskej

0:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav da max. 1. gola, otázkou je kolik jich dá olomouc tip min. 1

02

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
Tomtaf

3:5

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Krausio_Real_M

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ano, dalo se to čekat. Přesto se dá říci, že to co předvedli fanoušci domácích, je mimo mé vnímání.. Policii na vás!

Reagovat
ryzskej

Copak provedli? Nebyl jsem tam a ani jsem nemohl sledovat

Reagovat
OtecJaJ10

hrůza!

Reagovat
Sw!fty

taky by mě zajímalo, co se dělo ve městě škodovek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele