30. kolo
01.06.2013 17:00 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 0:4

Teplice si s chutí zastřílely v Mladé Boleslavi, které nasázely čtyři branky. Dvěma góly se blýskl Martin Jindráček, po jednom přidali jeho spoluhráči Aidin Mahmutović a Francis Litsingi.

Úvodní desetiminutovka začala nepřesností v podání Teplic, ani mladoboleslavský tým ale nehýřil aktivitou. Do první výrazné šance se probil Martin Jindráček, v úvodu zápase se ale pouze zastřeloval. po dvaceti minutách se již skóre poprvé měnilo, protože obránce Petr Johana nestihl výpad Aidina Mahmutoviće a bosenský útočník se rázem ocitl tváří v tvář brankáři Millerovi. Toho díky přesné střele překonal a hosté mohli poprvé slavit.

Po půlhodině měl Mahmutović další velkou šanci, ale na hranici malého vápna míč netrefil ideálně a ten mu tak odskočil. Těsně před poločasovou přestávkou ještě inkasoval žlutou kartu David Jablonský. Sotva se mladoboleslavští rozkoukali po návratu ze šaten, hosté udeřili znovu. Litsingi našel výbornou nahrávkou nabíhajícího spoluhráče Jindráčka, který si přízemní střelou připsal na konto svůj první střelecký úspěch dnešního zápasu.

O pár minut později se situace otočila, rychlého Mahmutoviće obránci Mladé Boleslavi nestíhali a tak měl srbský hráč dostatek času na konstruktivní řešení. Výbornou nahrávkou našel nehlídaného Francise Litsingiho, který v poklidu zakončil - 3:0.

Velmi špatně hrající domácí tým si nedokázal vytvořit ani jednu stoprocentní šanci a naopak ještě jednou inkasoval. Ve formě hrající hosté si poradili s tragickou rozehrávkou domácích, obrali o míč Františka Ševinského a v početní výhodě 4 na jednoho skórovali! Mladá Boleslav jako by dnes byla jen do počtu, nevyužila ani závěrečného vyloučení obránce Davida Jablonského. Teplice tak deklasují svého soupeře a po právu si odvážejí tři body.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
Veselac

X

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Oboum tymum uz o nic nejde, remiza by byla slusiva pro oba

Reagovat
vanGomm

M.Boleslav už skončí na 8.místě tak jako tak.Takže tip 2.

Reagovat
tlaci

poklidný zápas málo diváků tip 1:1

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne velkej luxus od Teplic, ukazalo se jak umej koncovky, to by bylo aby Teplice sestoupili. Odtahli se od dna lip nez by kdo cekal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele