21. kolo
29.03.2013 16:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Góly Mareše a Ščuka pomohly domácím ke třem bodům

Mladá Boleslav díky dvěma brankám poráží 1. FC Slovácko a v tabulce stoupá na průběžnou pátou příčku. Klub z Uherského Hradiště je naopak stále devátý.

Boleslav se dočkala odplaty za minulý nezdar. V Hradišti podlehla domácímu celku 3:1, na svém stadionu už Slovácku prohru oplatila. Za domácí se trefili Jakub Mareš z penalty a druhou trefu přidal Jasmin Ščuk.

Na první pohlednější akci jsme na stadionu v Boleslavi čekali do desáté minuty. Tehdy se totiž z přímého volného kopu Davida Jarolíma snesl míč na hlavu Johany, který ale netrefil ideálně. Nicméně akce domácího týmu pokračovala skluzem Jana Kysely, který tak tak nestihl doklouzat včas.

Centry Davida Jarolíma byly nebezpečnou zbraní boleslavských hráčů a po dalším z nich chyboval brankář Dušan Melichárek. Tomu vypadl míč z rukavic, rychle reagoval obránce Petr Johana a možná by se k míči i dostal, ale bal nedovoleně zastaven Doškem. Sudí Jílek nebyl daleko a tak nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Jakub Mareš a Mladá Boleslav vedla od dvacáté minuty 1:0.

Po dalším výtečném centru z kopaček Davida Jarolíma se k míči chystal Radek Dosoudil, který si obhodil i brankáře Melichárka, ale na brankové čáře zasáhl vracející se Volešák! Prapor hostí zvedl Milan Kerbr, ale možná jej zvedl až příliš vysoko - míč z jeho kopačky mířil nad bránu.

Druhou branku nevstřelila na druhé straně útočící dvojice v podání Jasmin Ščuk - Martin Nešpor. Ani jeden ze spoluhráčů nedokázal namířit přesně. A domácí festival zahozených šancí pokračoval - do útoku se s míčem u nohy pustil Roman Sloboda, ale Melichárek akci bravurním zákrokem zastavil. Přesto se diváci dočkali ještě jednoho gólu. Kyselův centr našel přesně hlavu nabíhajícího spoluhráče Ščuka, který uklidnil mladoboleslavský tým a před odchodem do kabin zvýšil náskok na dvoubrankový.

Druhý poločas představoval oproti svému mladšímu bratříčkovi slabší odvar a šancí jsme mnoho neviděli. Hru obou týmů na několik fragmentů rozkouskovala nepřesnost a přesto, že hosté zvýšili svou aktivitu, obrana Mladé Boleslavi větší chybu neudělala. Až deset minut před koncem utkání napřáhl z větší vzdálenosti střídající Kovář, brankář Miller se ale překonat nenechal.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

MB dvakrat po sobe nedala gol...je treba opet nejaky gol dat....tip 1...2:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky gólů pro tento zápas http://www.ligista.cz/news/boleslav-slovacko/

Náš tip 1:0

Reagovat
tlaci

zápas o prvním gólu tžko říci, já tipoju -2,5gólu

Reagovat
ronaldik

0:2

Reagovat
vanGomm

HX2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele