24. kolo
21.04.2013 17:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - Dukla Praha 0:3

Pražská Dukla neměla na východě Čech žádné problémy a hradecké Votroky vyprovodila pohodlnou výhrou 3:0. Hradeckým se tak komplikuje boj o záchranu, Pražané potvrdili dobré předchozí výsledky a pevně se usadili v první polovině tabulky. Všechny branky padly až ve druhém poločase.

Do první příležitosti se dostali domácí. Harba odvedl skvělou práci a vybojoval míč pro Uškoviče, ten vypálil a brankář Rada musel vyrážet na rohový kop. Na druhé straně vypálil před koncem prvního poločas Malý a Tomáš Koubek musel rovněž vyrážet. První poločas toho ale více nenabídl, šancí bylo po skromnu a šlo vidět, že zejména Hradec chtěl hrát opatrně. Zhruba tři a půl tisíce diváků se Pod Lízátky spíše nudilo.

Druhý poločas byl ale z tohoto hlediska zcela jiný. Šance přibyly ale zejména začaly padat branky a to do domácí sítě. Hašek z blízka ještě Koubka nepřekonal, ale v 65. minutě už se to povedlo. To vše v době, kdy Hradečtí začali ovládat hru. Tomáš Borek se rozhodl pro individuální akci a jeho střela zapadla do Kobkovy branky - 1:0 pro Duklu.

V 75. minutě opaření domácí inkasovali podruhé. Vojtěch Přeučil si z obránců Hradce udělal "dobrý den" a technickou střelou zvýšil na 2:0. Rozložení Votroci nakonec inkasovali ještě jednou. Dukla předvedla krásnou akci, na jejímž konci byl Zbyněk Pospěch a bylo to 3:0. Hradec tak znovu prohrál a komplikuje se záchranu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

nezbývá ni jiného něž vyhrát..zároven doplnim tip J.S :0:2...zajímalo by mě.zda někdy něco vůbec vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne teďkom jen 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0, nevím proč, ale mám tušení že Dukla v Hradci vyhoří

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by ...

Reagovat
smazaný uživatel

Takto jsem si ten zápas nepředstavoval ani v nejčernějších snech ...

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Statisika gólů k tomuto zápasu: http://www.ligista.cz/news/hradec-dukla/

Náš tip na výsledek: 1:2

Reagovat
vanGomm

Dukla už v lize vlastně o nic nehraje.Otázkou je zda-li to bude pro Hradec výhoda,nebo nevýhoda.Každopádně pro Hradec hodně důležité utkání.Tip 1X,protože prohra by pro domácí znamenala už velice složitou situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že máš pravdu...s tim Brnem to byl dobrej tip

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec zklamal na plne care...nechapu takovy debakl

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to nepochopitelné!

Reagovat
tlaci

Hradec musí něco uhrát 2:2 tip

Reagovat
tlaci

Hradec musí něco uhrát 2:2 tip

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Votroci musí hrát na tři body, nic jiného nepřichází v úvahu. Hlavně, aby to nebylo jako v posledním domácím zápase, tzn. promrhaný dvougólový náskok, to se už nesmí opakovat! Dukla relativně už o nic nehraje, pouze o čest. Právě to se ale nesmí podcenit. No ... tip 2:1

FC HK !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dukle už o nic nejde jo? Když vyhraje, tak může být 6 kol před koncem 4 body od 3. místa a tím pádem EL. Tak se proberte, to by byl úspěch jako kráva, navíc přizdisráči z Olomouce a Jablonce na to 3. místo evidentně nemají koule, takže šance pro Liberec, Bolku a Duklu roste.

Reagovat
vanGomm

Pokud by Dukla v Hradci vyhrála,tak jsou i když to na první pohled nevypadá ty 4 body stejně moc.Na třetí místo je před Duklou dost zájemců.Jednak všichni hromadně ztrácet nebudou a hlavně Dukla také za těch 6 kol určitě vykáže nějaké ztráty.Teoreticky může na 3.místě skončit i taková Jihlava,ale v praxi to bývá jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, reakce níže.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale dokud je teoretická šance, tak prostě mají nějakou motivaci. Navíc když 7 týmů si na konci sezóny uvědomilo, že je třeba začít makat a získávat body jinak sestoupí a teď občas ubetonují nějaké favority, tak je to o to víc reálné. Tipy na výhry směšného HK, které byly postavené na tom, že Dukle o nic nejde, mně přišly na hlavu. Taky zase dostali jak malý holky. Co taky čekat od týmu, který jako vrchol svého umění přivede Kuliče, který už před 8 lety vysedával o půl třetí odpoledne v hradeckých barech a kousal se do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky mu (Kuličovi) poté "někdo" sakra pomohl, aby s tím slavným vysedáváním přestal a začal makat, protože to byl jeden z největších talentů co se v HK v posledních dvou desetiletích objevill. Proto se také potom, co začal brát fotbal a život vážně prosadil v MB, atd.

Ono to takto zkratkovitě a nepřesně popsat umí spousta lidí, ale je to pouhý populismus, pokud nevíš detaily a jak to dooppravdy bylo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně si nechci hrát na jeho životopisce. Zároveň chci dodat, že to, co jsem napsal, jsem pouze "někde" neslyšel. Já ho v baru několikrát potkal, když jsme šli po škole na jedno. Seděl kousek od nás znuděný, bylo fakt půl třetí odpoledne, sám, bez přátel, jen se tam kopal do prdele. Nemám nic proti chlastání a zábavě profíků, ale tohle byla lidská ubohost. To je jedno, nechápu, proč HK sází zrovna na něho...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako rodák a odchovanec si chtěl logicky v FC HK ještě I.ligu zahrát (ostatně ji v HK nikdy nehrál, pouze v jiných klubech), navíc ještě není ouplně odepsanej. Mohl by ještě svým fotbalovým uměním a zkušenostmi pomoci, ale záleží na tom, jak to klub, potažmo trenér dokáží vhodně využít. To že byl kdysi flamendr (takový fotbalistů bylo, je a bohužel bude) v tu dobu, kdy se vracel zpět do HK nehrálo pochopitelně roli, protože šlo o jiné věci ...

Ono taky současně v kádru FC HK není, mimo Fukala, zase tolik hráčů s bohatými zkušenostmi z GL

Dále, to co jsi zažil v báru chápu, ale je to směrodatné pouze jedním směrem a život, i fotbalový, se skládá z více částí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla dnes opravdu pro FC HK poprava se vším všudy, prohrát doma rozdílem třídy se pánové nepromíjí!!!

Tento prachbídný výsledek může být v této sezóně zlomem, nechci být však prorokem. Šance na záchranu tu samozřejmě stále je a není malá, ale "něco" se musí změnit. Dnešní zápas ukázal nejen známé pravidlo "nedáš - dostaneš", ale také, že takto se o reálnou záchranu v GL nehraje. V tomto kontextu nezbývá nic jiného, než ocenit zkušený výkon Dukly, která se ani moc nenadřela. A to mě sakra sere .... !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla ukazuje jednoznacnou formu, kort proti tymum z nizsich pater, kde se vyhravat musi a Hradec zpatky tam odkud prisel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele