7. kolo
15.09.2012 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

České Budějovice - Dukla Praha 1:1

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Českými Budějovicemi a pražskou Duklou. Domácí vedli po prvním poločase díky povedené hlavičce Jakuba Řezníčka, ovšem konečné slovo měli hosté, jmenovitě Jan Vorel. Na výsledku nic nezměnilo ani vyloučení hostujícího Zbyňka Pospěcha.

První dějství patřilo jednoznačně domácím Českým Budějovicím. Přetažený Sandrův centr vracel do vápna Machovec, ale hostující obrana na poslední chvíli odvrátila rodící se nebezpečí. Po čtvrthodině hry na sebe upozornil znovu Machovec, jehož tečovaná rána z volného přímého kopu otřásla břevnem! Dukla si koledovala o branku a ta také hned za další dvě minuty přišla. Na Klesův přesný centr si naskočil Řezníček a hlavou zajistil Jihočechům důležité vedení - 1:0. Dukla se rozjížděla neobvykle pomalu, její první výraznější šance přišla až na sklonku prvního poločasu. Svatonský kroutil přihrávku na Bergra, který však v klíčový moment promáchl.

Na začátku druhého poločasu došlo k výpadku světel. Dva ze čtyř reflektorů přestaly svítit a hra byla na nějakých sedm minut přerušena. Hrát se začalo pochopitelně až po opravě reflektorů. A Dukla měla před sebou jediný cíl, co nejrychleji vyrovnat a pokusit se strhnout vedení na svojí stranu.

A svůj úkol z části opravdu naplnila. V 61. minutě došlo k vyrovnávací trefě, kdy na centr Malého naskočil Jan Vorel a podobně jako Řezníček na druhé straně hlavou vyrovnal na 1:1. Začínalo se tedy nanovo a mírně navrch měly opět domácí České Budějovice. Sedm minut před koncem si Dukla zkomplikovala život, neboť její útočný hrot Zbyněk Pospěch viděl za loket červenou kartu.

Dukla se soustředila na udržení výsledku, ale paradoxně mohla nakonec ona brát všechny tři body. V osmé minutě nastaveného času trefil Vrzal tyčku a domácí si mohli výrazně vydechnout.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip : 0:2

Přání : 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Veselac

tip X...0:0

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Joo, Soukup vede Budějky takže už ted je jasné kdo de do 2.ligy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele