10. kolo
05.10.2012 18:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - FC Hradec Králové 1:0

Souboj Dukly s Hradcem rozhodla jediná branka. Tu již na začátku utkání vstřelil Zbyněk Pospěch. Dukla je tím pádem devátá, hosté z Hradce sídlí prozatím na dvanáctém místě.

V první velké šanci zápasu se ocitli domácí hráči. Z rohového kopu se k hlavičce dostal Borek, jeho hlavička ale nakonec do brány mladého Tomáše Koubka nezamířila. O deset minut později již ale gól padl. A opět ve prospěch domácích. Po rozehrávání standartní situace Tomášem Bergerem se míč snesl až ke Zbyňku Pospěchovi. Ten zachoval chladnou hlavu a prostřelil hostujícího brankáře a poslal svůj tým do vedení!

Domácí záložník Borek byl v úvodu utkání velmi aktivní, což potvrdil i následnou akcí. Po rohovém kopu se dostal na zadní tyči k hlavičce a nebezpečně zakončoval. Bránu Tomáše Koubka ale minul.

Dukla Praha byla aktivnějším celkem také ve druhém poločase. Pět minut po změně stran se po nahrávce obránce Vrzala dostal k míči nabíhající záložník Miroslav Podrazký, jeho střela ale minula levou tyč Tomáše Koubka o pár centimetrů vedle.

K první velké šanci se hosté z Hradce dostali až kolem šedesáté minuty. Haris Harba vypálil tvrdou střelu, brankář Filip Rada ji vyrazil před dobíhajícího Dvořáka a ten nezamířil přesně. Velkou šanci Hradce na srovnání založil střídající Emir Halilovič. Jeho ránu z větší vzdálenosti ale Rada vytěsnil mimo nebezpečí.

Spolupráci střídajícího Božiče s Markem druhý jmenovaný zakončil mimo bránu a tak se po devadesáti minutách radovala domácí Dukla. Dukla je tedy po bojovném výkonu devátá, hosté zůstávají dvanáctí.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra Dukly

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza dvou remízových králů...02

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si že hradec porazí Duklu, aspon tak 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by to tak bylo

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k absencím Hradce jednička za barák

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
Posledni Kovboj

tip: Jedunov cervena karta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele