6. kolo
01.09.2012 18:00 CET
1 : 2
(1:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - Sigma Olomouc 1:2

Domácí Baník ztratil body, dnes nestačil na Olomouc. Ta hrála mnohem aktivnějším stylem a přesto, že oba týmy dokázaly skórovat, víc touhy po vítězství ukázali hosté.

Olomoučtí jsou nyní na šesté příčce, o poznání horší chvíle má před sebou ostravský Baník. Slavný klub prochází nyní menší krizí, která znamená až dvanácté místo.

Dnes byl začátek zápasu trochu opatrnější, v první velké šanci se ocitli domácí a hned z toho byl gól. To běžela již dvacátá minuta. Na střelu Milosavljeva ještě brankář Blaha stihl zareagovat, na dorážku Anotnína Fantiše byl už krátký a domácí vedli 1:0.

Domácí brankář Michal Bárta dnes moc práce neměl, výjimkou byla snad jen akce ze třicáté minuty. Při ní byl ale opět odpískán útočný faul Sigmy, takže výslednou střelu brankář Baníku mohl pouze kontrolovat. Těsně před koncem prvního poločasu se do zakončení dostal útočník Jakub Petr, ale napálil jen dobře stojícího obránce domácích Petra Macha.

Velmi zajímavou akci rozehráli a zakončili hostující hráči deset minut po změně stran. Pospíšil se dostal na hranici pokutového území, jeho zblokovaný pokus se dostal k nohám Petra, který vypustil tvrdý projektil směrem k bráně Michala Bárty. Ten musel vytáhnout skvělý zákrok, kterým zlikvidoval povedenou ránu olomouckého útočníka.

Za dalších deset minut už se skóre měnilo. A postaral se o to přesně zakončující Michal Ordoš, jehož hlavičku zastavila až síť - srovnáno na 1:1.

Jen o dvě minuty poté se mohlo skóre na světelné tabuli měnit znovu. Michal Hubník se přes obranu dostal až k zakončení, ale z brankové čáry odkopával Michal Frydrych.

Olomouc se ale přece jen dočkala zaslouženého vedení. Patnáct minut před koncem našel Michal Vepřek skvělým centrem Michala Ordoše a olomoucký útočník střelou do protipohybu brankáře Bárty přesně zakončil - 2:1 pro hosty z Olomouce.

I přes závěrečný tlak se domácím nepodařilo srovnat a tak se stav utkání již nezměnil. Baník pokračuje v sérii špatných výsledků - zastaví se již příští kolo?

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
OtecJaJ10

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Ostravy 2:1 branky: Kukec, Greguš branka Olomouce: Ordoš Baník Píčo

Reagovat
ryzskej

Bohužel další nudný remízový zápas Sigma!

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..2:1

Reagovat
staimy

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-0,Kukec hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
smazaný uživatel

Doležal v záloze? To opravdu ne

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dosavadní tipy zde: 7-6-1 snad to vyjde!

Reagovat
Sali5

Bohužel Sigma zaslouženě..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele