9. kolo
29.09.2012 17:00 CET
2 : 2
(2:1)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav 2:2

Vyrovnané utkání, čtyři branky, skvělé zákroky brankářů Millera s Bučkem a spravedlivá remíza, takový je stručný souhrn zápasu domácího Baníku s Mladou Boleslaví.

Na Bazaly byl tentokrát vstup zdarma, což využilo necelých 8000 diváků - kterým poprvé zatrnulo už po jedenácti minutách hry, kdy se boleslavští dostali do první šance zápasu. Martin Nešpor si zpracoval centr a postupoval směrem na Bučka, ale strážce ostravské branky jeho střelecký pokus zlikvidoval.

A tak se měnilo skóre na druhé straně. Baník poslala do vedení spolupráce dua Tomáš Majtán - Jan Zawada; první jmenovaný převzal ve vápně míč a poslal jej Zawadovi, který sice napoprvé nezpracoval, ale následně ztracený balon opět vybojoval a vrátil před bránu Majtánovi - 1:0.

Další šance na sebe nenechaly dlouho čekat: Mirosavljevičův přímý kop prosvištěl kolem Greguše, který se na zadní tyči do akce nestihl vložit, na druhé straně pak Sivrič v obrovské šanci dokázal odcentrovat na volného Štohanzla, který přestřelil. Měl to být ale Baník, kdo ovládne první poločas - a postaral se o to Martin Lukeš. Jeho výborná rána do růžku Millerovy branky rozjásala Bazaly podruhé - 2:0.

Jenže Boleslav se nevzdávala a ještě do poločasu dokázala zkorigovat skóre. Baník ztratil míč po neúspěšném brejku, čehož hosté využili, aktivní Matej Sivrič si vyměnil míč s Nešporem a ránou z velkého vápna poprvé propálil Bučka - 2:1. Okamžitou odpověď domácích v podobě Zawadovy střely pak musel excelentním zákrokem likvidovat Miller.

Druhá půle už tolik zajímavých situací nenabídla, ale pro nás je podstatné, že přinesla poslední, vyrovnávací branku. 63. minuta, Marešův centr zprava a neomylné zakončení aktivního Nešpora - 2:2. I po této brance se Baník nadechl k rychlé reakci, a i tentokrát byl Miller na místě - Mirosavljev se svojí tečovanou střelou neuspěl.

Boleslav mohla i vyhrát, ale to by se nesměl Buček vytáhnout proti Bulutovi. V samém závěru utkání se australský fotbalista dostal k zakončení po úspěšném brejku a tváří v tvář ostravskému gólmanovi odmítl výhru.

Autor: Dominik Zezula / onlajny.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
OtecJaJ10

Už je na čase, 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava se podle mě dostává do formy za poslední 2 zápasy 2 goly Naopak Boleslav nedala krom zápasu s Budejkama nikomu více než 1. gola a nemyslím si že tomu v Ostravě bude jinak Pokud Ostrava zopakuje 2 goly z předešlých 2 zápasů tak by měla vyhrát

tip 1

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu Boleslav ma nového trenéra pod kterým vyhrála zapas s Hradcem (žeby změna k lepšímu) Porážka Baníku s 3ncem taky moc tipu na 1 nepřidává Na tenhle zápas radši nesázet

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
-Pato-

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

1:8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Todle se opakuje jako zlý sen! Ztráta vedení o 2 branky ať jde o duel s mistrem, nebo žabaře !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele