27. kolo
11.05.2013 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Sigma Olomouc 0:2

Fotbalisté Příbrami doma prohráli s Olomoucí 2:0 a zkomplikovali si boj o záchranu. Sigma zápas rozhodla ve druhém poločase brankami Navrátila a Falty a živí naděje na evropské poháry.

Pro oba týmy znamenal tento zápas hodně. Domácí borci bojují o setrvání v nejvyšší soutěži a Hanáci zase o postup do evropských pohárů.

Diváci U Litavky nemuseli na první branku čekat dlouho, Adam Varadi se prosadil už ve dvanácté minutě, ale jelikož si pomohl rukou, branka nebyla správně uznána. Jen o dvě minuty později zkoušel hlavičkovat Plšek a těsně minul branku. Příbrami to směrem dopředu moc nešlo, až po půlhodině hry pálil z těžké pozice Mišůn nad. První poločas branky nepřinesl a ani ve druhém poločase to nevypadalo na gólové hody.

Sigma ale byla aktivnější a v 66. minutě prolomila domácí obranu. Javůrek našel Navrátila, který povedenou střelou zajistil Sigmě vedení - 1:0 pro Olomouc. František Straka zareagoval na nepříznivý vývoj utkání střídáním, ale v ofenzívě to dnes domácím zkrátka nešlo.

Příbram byla v závěru utkání blízko vyrovnání, velkou šanci spálil Wágner a posléze tato nevyužitá šance musela domácí pořádně mrzet. Minutu před závěrečným hvizdem postupoval sám na brankáře Falta a uspěl. Sigma vyhrála v Příbrami 2:0 a nadále živí naděje na evropské poháry. Příbram si porážkou výrazně zkomplikovala boj o záchranu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám další prodaný zápas ze strany Olomouce. V příští sezoně budou kvůli těmhle sviňárnám startovat z mínusu. Vybodnout se na poháry, to chce silnej kufr. Hlavně nenápadně, klauni.

Reagovat
smazaný uživatel

sdilim stejny nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna u zápasu se Starkou se sem tvůj koment opravdu dokonale hodí, jistěže prodává pouze Sigma vy dětský kokoti z Prahy

A jestliže nesmyslně narážíš na poslední zápas s Teploušema tak se stačilo koukat, abys pochopil, že to byla pouze herní křeč - Sigma hold nemá spolehlivýho hroťáka tudíž nemůže podávat konzistentní výkony celou sezónu, které jsou bohužel jak na houpačce.

Takhle bez jakékoliv argumentace či důkazů lze velice pohodlně osočit každý, primitive.

A nereaguju ani tak na tebe, jako spíš na tvoje čůráctví.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze sis ulevil mlicnaku ..za prve nejsem detsky kokot z Prahy..v CR vubec neziju...zapas jsem bohuzel nevidel ale mam zdroje v CR plus to co ctu na strankach online atd.....Jinak ses k tomu vubec nemusel vyjadrovat takovym stylem

Reagovat
smazaný uživatel

To AcidGandalf, chtěl bych reagovat na tvůj komentář, jsem fanoušek Sigmy a v čem vidím chybu není hroťák, ale celkově styl, kterým Roman Pivarník prezentoval Sigmu, nakopávané míče v rozestavení 4-2-3-1 je nesmysl, co tam ten Doli může dělat, tolik vyhraných soubojů co má a stejně k hovnu, protože mu nikdo nedá míč do nohy, dříve Sigma hrála kombinační fotbal s rychlým přechodem do útoku a s centry po stranách, teď když mám možnost přímo sledovat na stadionu kluky, jak hrají, tak je tam strašně moc nepřesností, to vyplývá s psychického rozpoložení kádru, nevěří si 1 na 1 a jenom nesmyslně křápou dlouhé míče na samotného Doložela. A obrana je hrozně děravá, ale na to se Koťas jako rozený bek umí připravit, nerozumím tomu co tam dělá Koutný, to je tragédie, místo něj bych zkusil Faltu, nebo i Soukupa a na stopera bych se snažil zapracovávat kapitána juniorky Jardu Svozila, jinak já od tohoto zápasu očekávám silnou hru v obraně a rychlou přechodovou fázi, hráče i kvalitu na to mají, škoda že Zdena Klesnil není fit, ten by mohl hrát vedle Doliho a sklepávat mu ty míče a navíc je to tank při standartních situacích.

Reagovat
smazaný uživatel

i za Faltu

Reagovat
ryzskej

Věřím v první jarní domácí prohru Příbrami. 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý na novýho trenéra. 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Olomouc chce hrat pohary,tak vyhraje,ziska 3 body a ma jeste teoretickou sanci si je zahrat..pokud k tomu pristoupi jako doma s Teplicemi ,budou kopat drny,nebo to prodaji ci buh vi jak to bylo...tak Pribram vydoluje 3 body a spodek tabulky o zachranu bude nadale zamotany...cili to tipnu jak by to as melo byt...tip 2...1:2

Reagovat
Tomtaf

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sice seš naprostý tele, ale doufám, že tohle trefíš...

Reagovat
vanGomm

Liberec si to 3.místo pohlídá,takže tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Hiko

A tohle si taky Jarda koupil?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele