18. kolo
02.03.2013 16:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

1. FK Příbram - FK Teplice 3:1

Důležitý záchranářský souboj mezi Příbramí a Teplicemi nakonec dopadl lépe pro domácí celek. Středočeši vyhráli nad Teplicemi 3:1 a snížili ztrátu na nesestupové čtrnácté místo na rozdíl jednoho bodu.

Příbram zaskočila Teplice už po deseti minutách. Kuvajtský reprezentant Aziz předvedl parádní trestný kop a Příbram vedla 1:0. Aziz mohl svůj kousek o dvě minuty později zopakovat, ale brankář Slavík byl tentokrát připraven. Nicméně ve 21. minutě už domácí vedli o dvě branky a znovu u toho byl Aziz. Příbramský záložník se trefil z dvaceti metrů a Teplice byly v nezáviděníhodném postavení. Kuvajtský Aziz byl k nezastavení a po půlhodině hry z další šance těsně minul tyč. Teplice do té doby nic nepředvedly, ale ve 36. minutě nečekaně snížily. Defenzíva Příbrami byla nedůsledná a pohotovou střelou se prosadil Franci Litsingi - 2:1. Diváci u Litavky viděli za krásného počasí krásný fotbal. Před koncem prvního poločasu protáhl gólmana Slavíka Koukal.

Oba týmy si byly vědomi důležitosti tohoto utkání. Teplice potřebovaly ve druhé půli srovnat skóre, ale to se jim vůbec nedařilo. Příbramští bránili velmi dobře a Severočechy do ničeho většího nepouštěli. Celkově ztratil zápas ve druhém dějství na atraktivitě, ani Příbram totiž nehýřila šancemi. V 72. minutě se naskytla Střihavkovi velká šance na pojištění zápasu, ale vysoký útočník selhal. Střihavka měl i další šance, ale ani v nich nebyl úspěšný. Teplice do poslední minuty žily, ale ve druhé minutě nastaveného času je definitivně srazil do kolen Robert Valenta. V samostatném průniku proti Slavíkovi nezaváhal a pečetil skóre na 3:1.

Příbram se výhrou přiblížila záchraně, naopak Teplice si situaci znovu zkomplikovaly.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé statistiky k zápasu http://www.ligista.cz/news/pribram-teplice/

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dulezity zapas pro oba tymy....tip 2...0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

asi dvojka, ale tohle bude zase zapas "na urovni" takze se do nejakyho vetsiho tipovani nepoustim

Reagovat
HullCity

1:0-Wágner

Reagovat
icecube

nová diskuze ohledně Fantasy Liga CZ

lidi kdo to hraje pojdte pokecat a rozebírat sestavy a atd přímo do nové diskuze

http://tinyurl.com/coryjfp

Reagovat
bruchy
Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to jako fakt strašně, ale i když asi mě nebudeš věřit, zase tak tragická atmosféra v Příbrami není. I ten klub se snaží něco pro fanoušky dělat, dnes nový stánek se žrádlem, nabídka členství ve fan klubu za 300 Kč, k tomu nějaký dárky typu šála atd.

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

doufal jsem, že aspoň zkraje jara se venku konečně proberem, zvlášť proti poslednímu celku ligy - a zas akorát zklamání. přitom co se týče kvality kádru, a teď se to snažím brát opravdu objektivně, ne-li pesimisticky, máme aspoň na to hrát ve středu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice a Přibram neparři do ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že v republice je asi 20 týmů, které mají splnitelné podmínky na 1. ligu, tak se musíš smířit s tím, že ligu hrají třeba i Teplice a Příbram.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je to tak. Dřív jsem na Teplice i chodil, ale teď bída a děs. Nejde o ceny vstupného - Teplice maj tak za 70-100 Kč, většinou za 80, pěknej velkej stadion, to je pěkný. Ale často ty hráči hrajou jako lemry a to nechcu podporovat. Až mě přesvědčí o své bojovnosti, zase se ukážu a budu fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram paráda!!!!!!!

Reagovat
Sw!fty

doufám, že Azizovi forma vydrží ... bylo by to fajn, kdyby se s dalším takovým "Bonym" vytáhl celek ze dna ligy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele