8. kolo
22.09.2012 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - České Budějovice 1:1

Příbram se v utkání dvou celků ze spodních pater tabulky rozešla nerozhodným výsledkem s Budějovicemi. Domácí v zápase dlouho vedli, ale nakonec si tak připisují pouze bod za remízu 1:1.

Zápas začal v poklidném tempu, ale to se rychle změnilo už ve 12. minutě. Dosud tápající příbramští fotbalisté vystřihli parádní kombinační akci, v níž Wágner vybídl Střihavku a ten předkládal před prázdnou bránu Trappovi. První šance zápasu a hned první gól - 1:0.

A domácí fotbalisty vedení namlsalo. Ve 25. minutě se opět prokombinovali do dobré šance - střílel Střihavka, ale Daněk jeho dělovku vyrazil. Odražený míč se však dostal ke kopačkám Mareše, který tak měl jedinečnou příležitost zdvojnásobit vedení, čemuž musel výborným zákrokem zabraňovat budějovický gólman. Dynamo se k první velké příležitosti propracovalo až po půlhodině hry; akci založil dlouhým pasem Lengyel, který našel Řezníčka, jenž se vydal na sprint přes půlku hřiště a vrátil míč pod sebe na nabíhajícího Markoviče. Následnou střelu však zblokovala domácí obrana.

Ve druhé půli se dlouho nic dramatického nedělo, až v 75. minutě mohlo Dynamo vyrovnávat - a opět to začalo dlouhým centrem. Lengyel vyhrál následný hlavičkový souboj a nabil Řezníčkovi, jehož polonůžky z výborné pozice jen těsně netrefily příbramskou klec. Stupňující se snaha Budějovic však došla naplnění o pouhých pět minut později. Rýdel se postavil k rohovému kopu a rozehrál na zadní tyč, brankář Hruška jeho centr podskočil, a tak mohl volný Řepka bez problémů doklepávat do sítě - 1:1.

Autor: Dominik Zezula / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se Příbram chytne - 3:1

Reagovat
Hiko

souhlas, 3:1 to bude

Reagovat
OtecJaJ10

Souboj dvou sestupujících?

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

1.1 tady snad nemuze byt vitez i kdyz Budejovice na ne umi.Ale v takovyhle srackach co predvadi je neporazi.Jinak bych tipnul 1:2

Reagovat
vanGomm

Příbram stále čeká na výhru a tady na ni mají poměrně slušnou šanci.Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě 02

Reagovat
Veselac

nečitelný zápas, oba týmy už dlouho nevyhráli...budou čekat dál tip: X

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele