21. kolo
30.03.2013 16:00 CET
3 : 3
(1:3)

Reportáž

1. FK Příbram - Baumit Jablonec 3:3

Parádní fotbal se dnes hrál v Příbrami! Domácí se rozešli s Jabloncem nerozhodně a celkem diváci viděli šest branek! Baumit měl výhru na dosah, ale neudržel dvoubrankové vedení. Remíza 3:3 je tak z pohledu obou mužstev zasloužená.

Léčba pod trenérem Strakou se začíná Příbrami vyplácet. Po vítězství na Slovácku si dnes Příbram připsala cenný bod s Jabloncem.

Zápas nabídl spoustu šancí a pro radost diváků také spousty branek. Jen v úvodní čtvrthodině padla jedna branka na obou stranách. Ve 13. minutě se dostal po rohovém kopu k míči Hájovský a Valeš poprvé inkasoval. Příbram vedla 1:0, ale její radost netrvala dlouho. Hned za další dvě minuty rychle srovnal Novák a začínalo se od začátku - 1:1.

A ani tento nerozhodný stav dlouho nevydržel. Ve 22. minutě vyrobila obrana Příbrami hrubici, kterou nekompromisně ztrestal Luboš Loučka a Jablonec se tak dostal do vedení - 1:2. Domácí měli velké šance na znovuvyrovnání, ale místo výsledku 2:2 se na světelné tabuli objevil výsledek 3:1 pro Jablonec. Podruhé se prosadil Novák, tentokráte mířil přesně z trestného kopu.

I ve druhém poločase se bylo na co koukat. Šance na obou stranách pokračovaly a přišlo i z pohledu Příbrami dramatické snížení. Střídající Tomáš Wágner předvedl parádní střelu a Příbram vycítila šanci na srovnání. A v 83. minutě to skutečně přišlo! Strakovi svěřenci si vytvořili velký tlak, v jehož důsledku vstřelil vyrovnávací trefu Střihavka. Parádní utkání vítěze nepoznalo, spokojeni musejí být jak domácí, tak i fanoušci v ochozech. Vzhledem k průběhu utkání je výsledek pro Baumit velkou ztrátou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram vybojuje bod...tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to cekal takovou prestrelku ale remiza tipnuta spravne

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Statistika gólů pro tento zápas http://www.ligista.cz/news/pribram-jablonec/

Náš tip 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

jdi někam s těmi tvými s přehledy, které ani nejdou přečíst. Na víc toho o fotbale víš akorát velký hovno a výsledký dáváš podle tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Hiko

Jabka už boj o poháry vzdaly, tudíž 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážně? Tohle vítězství posune Jablonec zpět na poháry..

Reagovat
smazaný uživatel

jaký vítězství?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hiko

Prodat dva klíčové hráče ještě před jarem si já vykládám jako jasné vyklízení pozic. Tenhle mač to dokázal, dvoubrankové vedení by si pohárový aspirant nenechal vzít.

Reagovat
cepinzcegamy

0:3

Reagovat
bruchy

Příbram za rok do pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

s Franzem rozhodne...nastval me se slavkou, ale pribram mu k uspechum preju

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele