14. kolo
10.11.2012 17:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Vysočina Jihlava 3:0

Fotbalisté Slovácka odčinili porážku z Liberce a dnes jednoznačně porazili Jihlavu 3:0. Hned dvěma brankami se blýskl Libor Došek a dvacet minut před koncem pečetil výhru domácích Daníček.

Slovácku se naskytla první šance už po sedmi minutách, avšak Kovář místo koncovky volil přihrávku na lépe postaveného Doška, což bylo v tu chvíli špatné rozhodnutí a celou akci zhatilo. O několik minut později znovu zafungovala spolupráce Kováře s Doškem. Druhý jmenovaný vystřelil těsně vedle branky. Slovácko bylo lepší a po půlhodině hry šlo zaslouženě do vedení. Hlúpik odvedl dobrou práci, přihrál následně Doškovi, který nezaváhal - 1:0 pro Slovácko. Vedení domácích mohlo být po prvním poločase ještě výraznější, ale Kovářův velice nebezpečný centr odvrátila defenzíva Vysočiny.

Druhé branky se diváci v Uherském Hradišti dočkali krátce po změně stran. Volešákův centr zasáhl nohou Libor Došek a míč skončil za zády brankáře Blažka podruhé - 2:0 pro Slovácko. Jihlava toho směrem dopředu příliš nevymyslela, přesto mohla zápas zdramatizovat. Šourek ale na hranici značky pokutového kopu trestuhodně minul branku!

Záhy přišel trest. Došek sice hattrick nezkompletoval, ale v 70. minutě si naběhl na zadní tyč Vlastimil Daníček a bylo to 3:0. O osudu utkání tím bylo rozhodnuto. Jihlavě nakonec nebyl přán ani čestný gól, tři minuty před koncem se o něj pokusil Kučera, jenže minul branku. Slovácko vyhrálo 3:0 a znovu potvrdilo, že obrat ho doma o body je velice složitý úkol.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko je v lepsi forme a nejspis vyhraje... 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
georgeo

dobrá práce, hezký fotbal a v kontrastu s ostatními zápasy vysoká divácká návštěva (ikdyž je to pro Slovácko průměr)...jen by to chtělo víc zapracovat na efektivitě šancí, zvláště Jirka Valenta by se měl zamyslet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele