8. kolo
22.09.2012 18:20 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Baumit Jablonec 0:1

Baumit Jablonec pokračuje v parádním úvodu a v dnešním utkání si odvezl plný počet bodů ze hřiště rozjetého Slovácka. Jedinou branku utkání vstřelil kanonýr David Lafata. Svěřenci Václava Kotala se minimálně do zítřka posunuli na první místo tabulky.

V první půlhodině bylo lepší Slovácko, které se snažilo překvapit jabloneckou defenzívu. Ačkoliv drželo častěji míč na svých kopačkách, jabloneckou branku pořádně ohrozit nedokázalo. Hostující Baumit se osmělil až po půlhodině hry, kdy Lafatovu střelu zblokoval Mezlík. Nejlepší střelec uplynulého ročníku Gambrinus ligy se dostal ke slovu ještě jednou, dvě minuty před koncem prvního poločasu se vyhnul ofsajdové pasti, jenže střelu namířil jen do náruče Melichárka.

Což o to, zápas neměl špatné tempo, jenže ani jedna strana si nedokázala vypracovat čistou stoprocentní šanci. Po změně stran se to ale změnilo. Lafatovu další střelu vytáhl Melichárek na rohový kop, z něho následně Lafata opět hlavičkoval a znovu se zaskvěl výtečný Melichárek.

Obrana Slovácka dávala Lafatovi až přespříliš prostoru a to se nakonec neobešlo bez potrestání. Lafata zakončil Benešovu akci střelou do prázdné branky a Baumit vedl v Uherském Hradišti zaslouženě 1:0. Čtvrthodinu před koncem měli jablonečtí možnost pojistit si výsledek. Kopic se dostal ve vápně k zakončení a zasahovat musel Melichárek. Brankář Slovácka držel domácí v naději na bodový výsledek.

Slovácko si vypracovalo tisíciprocentní šanci až v samotném závěru zápasu. Kerbr se procpal mezi bránícími hráči Jablonce a postupoval sám na Valeše. Ten sice vyběhl, ale Kerbrova rána minula branku a Slovácko mohlo litovat. Hlúpik si sice ještě zkoušel vymodlit penaltu, ale sudí zůstal neoblomný. Baumit těsné vedení už nepustil a z Uherského Hradiště si odváží plný počet bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
vanGomm

Tip X2.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč sazkovky tak nevěří Slovácku Když pod trenerem Habancem neprohrálo ani jeden zápas a ve vzájemne bilanci doma s Jabloncem neprohráli od roku 2003 (nevím kam až tato historie pokračuje, vycházím z vzájemné bilance uvedené tady) Bokmakeri si asi mysli ze Lafata streli slovácku ze dva kousky a maji to vyhrane. Podle mě to ale takové jednoduche nebude Vidim to spíš na výhru domacích nebo remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé jsou i výsledky vzájemných zápasů 1:0 nebo 1:1

tip -2,5g

Reagovat
Sw!fty

a přesto měly sázkovky pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel jo ale mohlo to skončit klidně i výhrou Slovácka

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Veselac

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele