30. kolo
12.05.2012 17:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Viktoria Žižkov - FC Hradec Králové 1:1

Sestupující Žižkov se chtěl rozloučit s Gambrinus ligou vítězně, jenže proti Hradci Králové ztratil své pracně vydobyté vedení a nakonec mohl být rád za nerozhodný výsledek v poměru 1:1.

Diváci v úvodním dějství sice neviděli nijak oslnivou podívanou, přesto nechybělo mnoho a Votroci mohli jít už po třinácti minutách hry do vedení. Útočník Tomáš Malinský předvedl krásnou individuální akci, při níž si výborně poradil se stoperem Kiidronem, na brankáře Boháče už ale nevyzrál. Dvaadvacátá minuta nabídla šance na obou stranách. Nejprve pálil z přímého kopu jen těsně vedle Mateusz Slodowy, hned vzápětí pro změnu zcela nepochopitelně selhal Jan Šisler, který zblízka trefil pouze břevno.

Pořádnou dávku vzrušení pak přinesl do hry až Kaarel Kiidron, jenž na začátku druhého poločasu sestřelil v pokutovém území Malinského, rozhodčí Proske ale jeho zákrok jako nedovolený neposoudil. První gól utkání nakonec přišel až v 59. minutě. Všichni očekávali, že Matej Sivrič bude centrovat, chorvatský útočník ale zvolil střelu a dobře udělal. Jeho projektil totiž skončil v hostující svatyni.

Uběhly ovšem pouhé čtyři minuty a stav byl opět nerozhodný. Po pár okamžicích na hřišti se prosadil střídající Vojtěch Štěpán. V samotném závěru sahal Hradec dokonce po vítězství. Hrdinou hostů se mohl stát útočník Pavel Dvořák, jenže nejprve mířil těsně vedle tyčky, o pár sekund později jej naopak výborným zákrokem vychytal gólman Boháč.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Tomtaf

0:7

Reagovat
paver

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

tady Hradec zabere a zvitezi

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec by měl zvítězit..kde jinde by taky chtěli vyhrát:) a doufám že i pan Kotal se bude chtít rozloučit vítězně

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele