16. kolo
02.12.2011 20:15 CET
4 : 1
(3:1)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Bohemians 1905 4:1

Plzeň zvládla předehrávku kola s Bohemians 1905 a po jednoznačné výhře 4:1 se posunula na třetí místo tabulky. Domácí o své výhře rozhodli už v prvním poločase, kdy Klokanům nasázeli tři branky. Viktoriánům se navíc povedla generálka na očekávaný souboj s AC Milán.

V západočeské metropoli nečekali na úvodní branku dlouho, ovšem kdo čekal, že do vedení půjdou domácí, ten se zmýlil. První branku totiž vstřelili překvapivě Bohemians. Už ve čtvrté minutě se objevil za obranou Plzně Nešpor, ten obešel brankáře Čecha a v pohodě skóroval - 0:1. Viktoriáni se vzápětí vrhli do útoku a Pražané se jenom bránili, Plzeňské útočné smršti se ale neubránili. Nejprve zazdil dvě šance Jiráček, tu první mu Sňozík vyrazil, podruhé netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Ve 12. minutě ještě zahrozili hosté, nebýt Čecha, mohlo to být s Plzní ještě horší.

Ve 24. minutě už přišlo vyrovnání, Jindříšek ve vápně fauloval a sudí nařídil pokutový kop. Pavel Horváth ho bezpečně proměnil a vyrovnal na 1:1. Hned za další dvě minuty byl výsledek otočen, Kolář sice obešel Sňozíka, ale branku nevstřelil, nicméně dostal druhou možnost, kterou vybídl ke skórování Rajtorala a ten už dal na 2:1 pro Plzeň. Klokani sem tam vyrazili k nebezpečnému útoku, platilo to po půlhodině hry, kdy pálil vedle Nešpor. Čtyři minuty před koncem se domácím podařilo vstřelit třetí branku, Pilař s míčem na noze se dostal do vápna a bombou překonal Sňozíka - 3:1.

Do druhého poločasu vstupovali plzenští s velkým klidem, prakticky si hlídali dvoubrankový náskok a pochopitelně ohrožovali branku soupeře rychlými akcemi. Čtvrthodiny před koncem ale měli štěstí, to když brejkovou akci zakončil do břevna Ondřej Kraják! Klokani svojí šanci nedali a do konce zápasu ještě jednou inkasovali, Horvárt přihrál před prázdnou branku Daridovi a pro něj vstřelit branku nebyl žádný problém - 4:1. O osudu utkání už bylo definitivně rozhodnuto, Plzeň generálku na AC Milán zvládla a v tabulce se posunula na třetí místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neserte s těma reklamama

Reagovat
smazaný uživatel

Neserte s těma reklamama

Reagovat
Losinho

3:1

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
vanGomm

Plzeň má EL prakticky v kapse,tak se můše soustředit na tu domácí ligu.Bodů zde už postrácela poměrně dost.Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně těžký zápas na tipování dám ale asi výhru domácích 2:0 goly Bakoš,Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
naheCZ

Plzeň se dostane před AC do pohody výsledkem 5:1 (Pilař, Jiráček, 2x Bakoš, Horváth - Nešpor)

Reagovat
naheCZ

aj jen o gól a pár střelců jsem tipl dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele