12. kolo
29.10.2011 18:20 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 0:3

Boleslav dala vzpomenout na roky 2004 a 2007 a veze si z Letné tři body. Druhou porážku Sparty v ligové sezóně zařídily chyby obrany a bezzubost v útoku. Hosté naopak vyslali několik nebezpečných kontrů do chaotické obrany a zasloužili se tak o druhé vysoké zklamání sparťanských fanoušků.

První šanci domácích připravil po sedmi minutách zbytečnou ztrátou Johana, Kweuke tak bez problémů vybídl Grajcara, který technickou ranou z devatenácti metrů poslal míč těsně vedle pravé tyče.

Na druhé straně se díky dobré příhře Ščuka dostal do vápna Kulič, který se snadno zbavil Jarošíka, aby zblízka trefil pouze Švengera. Ve 22. minutě se Jarošík ukázal v lepším světle, když pasem přes půlku hřiště našel Krejčího. Tomu nezapomenutelný gól pod břevno ke vzdálenější tyči z voleje sebral klidným zákrokem Miller.

A opět přišla boleslavská odpověď, když Štohanzl protáhl krok a po levé straně unikl až k vápnu soupeře, svým centrem našel Zahustela, který si zklidnil míč a tvrdou ranou donutil Švengera k solidnímu zákroku.

Ke konci první půli se opět vyrojily šance na obou stranách. Další brejk hostů vedl Chramosta a před vápnem se snažil přihrát do stoprocentní šance Štohanzlovi, zapomněl však přidat balónu patřičnou rychlost, dostalo se mu tak jen pořádného vyčinění od spoluhráče.

Sparta reagovala důvtipným centrem šajtlí Mareše, z hlavy Krejčího musel vyrážet míč Miller a Pamičovu následnou střelu odkopnout před Kweukem na roh Rolko. Tři minuty před odchodem do kabin se podařil boleslavským hráčům první zámek zakončený sklepnutím Štohanzla před vápno Kuličovi, který opřel svou střelu o Zápotočného a změnu letu už Švenger pouze sledoval.

Pražané přes gól do šatny přehrávali Boleslav od prvních minut druhé půle, jejich útoky byly ovšem chaotické a plné nepřesností. Po hodině hry tak přišel další trest. Štohanzl vyslal po lajně Zahustela, který centrem do vápna našel naprosto volného Chramostu a ten zblízka neměl problémy překonat Švengera.

Ani střídání nedonutilo Spartu k činu, a tak přes Jarošíka přihrál Chramosta Kuličovi do vápna, který střelou ke vzdálenější tyči po zemi potřetí rozjásal hlouček boleslavských fanoušků. Sparťanská marnost ve snaze za snížením a boleslavská hra na jistotu už z posledních minut udělala pouze povinnou dohrávku.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Další ostuda na Letné nehrozí... 3:0.

Reagovat
bart_ik

hahááá :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnuls to více méně správně.

Reagovat
bart_ik

to jo :D

Reagovat
smazaný uživatel

OK, jdu zahodit věšteckou kouli

Reagovat
smazaný uživatel

tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta 1:1 Bolka(Kadlec-Chramosta)

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
twl

už dlouho jse mi nelíbí team Boleslavi ačkoliv jsem plzeňák a jsem na každém utkání.....tak si myslím že sparta vyhraje starej kulič to nezachrání ....... nawíc když se podívám no obranu boleslavi....tak mi to vychází handicap na spartu!

Reagovat
smazaný uživatel

W je od V docela daleko, tak nevím, jak se můžeš takhle uklepnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady sem opravdu na vážkách, podlě mě Sparta bez Kweukeho nehraje až tak dobrý fotbal, protože tento hráč ji tam podrží spustu balónů ve předu, oba týmy mají skvělou formu Tip 10 2:0 nebo 1:1, já dám na tiket remízu

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:0(Sionko,Grajciar,Kweuke,ŘEPKA!)

Reagovat
Veselac

X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Petr325

0:0 :(

Reagovat
Petr325

Švenger

Kušnír - Zápotočný - Jarošík - Pamič

Sionko - Grajciar - Matějovský - Podaný (Krejčí)

Kweuke - Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Švenger- Vidlička, Zápotočný, Jarošík, Pamic- Hušek- Mareš,Matějovský, Grajciar, Krejčí- Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip :

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

jo Sparta na Boleslav neumi proto tady nevsazim a pokud někdo ano tak se vyplaci dat haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát se ukazuje že obrana bez Tomáše Řepky je prostě hrozná ,Hušek a Vidlička opět katastrofa pane Hašek už me fakt pořádně serete jak furt dáváte přednost na stoperu Brabcovi a Zápotočnýmu a jedinej nejlepší stoper Sparty se vůbec nedostane ani na lavičku náhradníků!!!!!jděte už fakt do prdele další zápas Doufam že bude Tomáš Řepka v základu ,jestli ne tak ste fakt kretén jelikož je nejlepší stoper ve Spartě bohužel at se vam to libi nebo ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Přece si nemyslíš, že to tam šéfuje Hašek?

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec to tam šéfuje a Hašek je jen taková loutka ale je jeho blbost že si dotoho nechá kecat jinej trenér by už poslal Chovance doprdele a nebo by se mu nato vysral,takže bud předělejte systém hry, né jen nakopávané míče na Lea který stim nic nemůže udělat to se dneska Hraje na vesnicích takovej fotbal! a nebo jděte do háje jak Chovanec tak i Hašek,hlavně že vy fanoušci jste vypískaly Hřebíka kterej by se ted Spartě náramně hodil a toho blbce Chovance nevypískáte!!

Reagovat
smazaný uživatel

sparta-boleslav 0-3

Reagovat
Gryphonheart

Že Liberec rozdrtí venku Spartu se čekat dalo vzhledem ke kvalitě hráčského kádru, ale tohle je hodně velkej šok. Sparta se dneska porazila sama svým antifotbalovým pojetím a jestli fakt nedojde ke změnám v sestavě, tak letos skončí nejlépe 3. za LBC a JBC, to je předem jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem sice kovenej spartan, ale nevim proc, ale ta porazka mi udelala radost Sparta posledni 3-4 zapasy hraje uplny h***o, je sice pekny ze se v novinach doctu, ze to panu Haskovi vadi, jak hrajem ale vysledek je nulovej. Co udelal??? NIC!!! Nezastavam se Repky, po pravde je cas ho postune vymenit, ale presne ted je videt jak moc by dneska ty obrane pomohl. Zapotocnej hraje pod svoji uroven a Repus by ted byl mnohem lepsi...skoda ze to vidi kazdej krome treneru Sparty A jeste jedna vec me hodne strasi, co se stane az odejde Leo??? Je pekny ze vedem ligu, jsme "dominatni", akorat se ted ukazalo ze lehce nadprumerne tymy na nas staci kde je asi chyba??? ze by spokojeni, myslenost "jsme nekkdo"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NĚJAK SE VÁM TO PEPÍCI BORTÍ BOLESLAV

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele