18. kolo
25.02.2012 18:50 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 2:0

Liberec doma využil zaváhání Sparty a po výhře 2:0 nad Příbramí už ztrácí na první místo pouze tři body. Hlavní postavou dnešního zápasu se stal Jiří Štajner, autor obou branek. Příbramští prohráli po šesti ligových kolech, dnes navíc přišli o vyloučeného T. Pilíka.

Hned na úvod je nutné říci, že zápas měl tempo od začátku do konce. S prvním ohrožením soupeřovy branky přispěchali hosté, už v 1. minutě hledal Bernardo T. Pilíka, tomu však míč odebral brankář Bičík. Následně se začal Liberec tlačit do šestnáctky a v 15. minutě za to byl odměněn vedoucí brankou. Štajner si vyměnil míč se Šuralem a před brankářem Hruškou zkušeně nezaváhal - 1:0 pro Liberec. Příbramští se sotva stačili vzpamatovat z první branky a už prohrávali 0:2. Hned za minutu od Štajnerovy branky fauloval brankář Hruška Rabušice a hlavní sudí odpískal pokutový kop. Míče se samozřejmě nemohl ujmout nikdo jiný než Štajner, liberecký útočník nezaváhal ani nyní a Liberec vedl 2:0.

Slovan byl i nadále lepší, ale Příbrami se málem podařilo do šaten snížit. Fleišman zahrál nešikovně malou domů a ta Bičíkovi nadělala ohromné problémy, liberecký brankář nakonec sám celou situaci vyřešil a dotírajícímu Krbečkovi nedal šanci na skórování. Liberec výsledek 2:0 v prvním poločase udržel.

Domácí byli lepším týmem i po změně stran, nezastavitelný Jiří Štajner si dělal s obranou středočechů co chtěl a po jeho další akci pálil Breznaník, avšak jen do připraveného Hrušky. Svěřenci trenéra Vavrušky se dostávali do zakončení ztěžka, Liberec jim příliš prostoru nedával a od 68. minuty navíc hrál přesilovku. T. Pilík si totiž přidržel Štajnera a byl odměněn žlutou kartou, jelikož byla v pořadí druhá, musel předčasně do sprch.

Oslabený soupeř se už nezmohl na zhola nic. Liberec do konce zápasu v poklidu kontroloval a vítězství 2:0 si nenechal vzít.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 goly Štajner,Rabušic,Krbeček.

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

lehké podcenění od Liberce, nicméně můj tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by to byt krásný match s velkým počtem branek, tip. 5-2

Reagovat
smazaný uživatel

jsem fanoušek Příbrami ale Liberec vyhraje 3:1 Breznaník 2,Nezmar-M.Štochl

Reagovat
smazaný uživatel

Budu doufat v remízu Příbrami,jsem totiž také jejich fanda a po dlouhé době se nemusím koukat jen na jejich hru se zajištěnou obranou a nulovým útokem.Moc se mi líbí jak letos hrají!

Reagovat
twl

dnes vyhraje,,doufám,, příbram......goal krbeček

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan 2-0 Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
tlaci

praštil jsem tam handicap, takže tip 3:1 Rabušic 2x Breznaník - Kraus

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Krom toho,že v této sezóně je Liberec vynikající,je tu po prohře Sparty velká motivace se dostat už jen na 3 bodíky na dostřel...takže výhra Liberec ať už jakákoliv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele