30. kolo
12.05.2012 17:30 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Slavia Praha - Bohemians 1905 3:1

Vršovické derby ovládla Slavia a oplatila tak Klokanům porážku z prvního kola. Sešívaní vyhráli 3:1 a poslali definitivně Bohemku do druhé ligy. První poločas nabídl nudu, ve druhém pak padly všechny branky zápasu.

První poločas toho tak trochu dle očekávání příliš nenabídl. K vidění byly pouze dvě solidní příležitosti a obě měli na svědomí Slavisté. Po dvaceti minutách hry zblízka trestuhodně přestřelil branku Stanislav Vlček a tři minuty před odchodem do šaten ho nabpodobil Jarolím, když mu Vlček míč sklepnul.

Z diváckého hlediska byl mnohem zajímavější druhý poločas. V 53. minutě předvedla Slavia parádní kombinační akci, na jejímž konci byla úvodní branka vršovického derby. Jarolím přihrál do vápna Pospěchovi, který s trochou štěstí překonal golmana Sňozíka - 1:0 pro Slavii. Klokani ale ihned zmobilizovali síly a zakrátko vyrovnali. Na Budínského centr nikdo nezareagoval a míč rovněž s notnou dávkou štěstí skončil v síti - 1:1. V 67. minutě měli Klokani velkou příležitost na otočení výsledku. Kraják postupoval sám na Berkovce, ale ten neinkasoval a výrazně se podepsal pod pozdější vítězství.

V samotném závěru totiž Sešívaní udeřili. Daniel Veselý se trefil přesně k tyči a Sňozík byl bez šance - 2:1. Hned minutu na to zvýšil na 3:1 opět Zbyněk Pospěch, když si krásně vyměnil míč s Vlčkem. Zlomení Klokaní už výsledek nezkorigovali. Po porážce 3:1 definitivně opouštějí Gambrinus ligu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka se zachrání, jelikož nikdo ostravské korupčníky v lize nechce

0:1

Reagovat
lampard11

2:1

Reagovat
Losinho

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:16 ne sranda 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že nehraje o sestup Slávia ,jinak přeju Bohemce brzký návrat a na rozloučenou 1-3

Reagovat
smazaný uživatel

Napsat, že Poustka si vedl u kormidla Slavie je chybou. Z pohledu statistik je naopak až nejhorším trenérem Slavie v sezoně. Petrouš - 9 zápasů (2 výhry - 3 remízy - 4 prohry = 9 bodů), Straka - 10 z. (3-4-3 = 13 bodů), Poustka - 10 zápasů (2-3-5 = 9 bodů). To, že byl nejsympatičtější neznamená, že byl nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus se ale také podívat na soupeře, Poustka vedl jen tak zničehonic Slavii proti Spartě, Plzni atp. a podle mě si na to, jak je nezkušený vedl až moc dobře, a přišlo mi, že v jeho práci je znatelný postupný progres... Ale asi je to o tom, jak na to kdo kouká, mě přišlo, že nějakejch 11 zápasů a 12 bodů není tak zlé, navíc přišel postupně o řadu hráčů, které měl Straka k dispozici (Blažek, Böhm, Hurka, Čonka...) což bylo taky znatelné... Nevím, nevím - mě se jeho práce líbila, a pokud Slavii vést nemá, tak minimálně jako asisten by měl pokračovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavka to zvladne a vyhraje... 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele