26. kolo
22.04.2012 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Slavia Praha - 1. FC Slovácko 0:1

Eden dnes hostil střeleckou bídu s nouzí, ze které nakonec vítězně vyšlo Slovácko. To se prosadilo po třech kolech, zatímco se Slavia podruhé za sebou netrefila a bude tak bojovat o to, aby neskončila až za potrestanou Olomoucí.

Domácí začali kousat chvíli po deseti minutách hry. Nejprve nepřesnou Vlčkovu přihrávku hrozivě zpracoval Daníček pro Milutinoviče, který ale z vyložené šance střílel po zemi k bližší tyči příliš slabě, v další moment zkoušel dalekonosnou střelu Jarolím, nicméně mířil nad břevno.

Slovácko se prvně ozvalo ve 27. minutě, když po dlouhém obléhání pražského vápna našel Kubáňův centr Doška, který po tvrdém souboji s Cicmanem nechal střelou z deseti metrů vyniknout Čontofalského. Za necelé dvě minuty dával další možnost Kubáň Hlúpikovi, ten ale branku netrefil vůbec.

Blíže k otevření skóre tak měl po odehrané půlhodince Böhm, který po centru Dostála překonal Melichárka, balón tak zastavilo až břevno. Do vedení tak šli hosté, když se po rychlé kombinaci dostali do vápna a Hlúpik nahrával na malé vápno zcela osamocenému Kordulovi, který si chytře do protipohybu brankáře připsal první gól v sezóně a první trefu na hřiště soupeře od října 2009.

Marná snaha domácích po změně stran vlastně nedovolovala druhé půli k zaujetí nestranného fanouška a těžko říct, jestli nějakého "stranného". Jedinou světlou chvilkou, a to ještě před slávistickou brankou, byla dvaašedesátá minuta, kdy po centru Ondřejky hlavičkoval z pár kroků Hlúpik nepřesně.

Až v naprostém závěru tak přišly závary před brankou hostů. Jenže hlavičku Pospěcha po centru Dostála dokázal parádně vyškrábnout na roh Melichárek, který dvě minuty poté zneškodnil i pokus Škody.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

doufám ve výhru FCS ale myslim si ze t tak nebude

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

Zápas vlastně už o ničem.Slavia by si mohla upevnit toho remízového krále a proto tip X.

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

jooooo je to tam! díky hoši

Reagovat
Paul Anka

Reagovat
-Pato-

jak uz neporazime ani tohle tak to je opravdu v prde*i

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele