8. kolo
24.09.2011 16:35 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - FK Teplice 1:0

Olomoučtí fotbalisté porazili v televizním utkání Teplice 1:0, když jedinou branku vstřelil deset minut před koncem Adam Varadi. Teplice rozhodně nebyly horším týmem, porážka je pro Severočechy poměrně krutá.

Utkání nabídlo hodně vyrovnanou partii plnou osobních soubojů, bohužel na úkor čistých stoprocentních šancí. O největší rozruch se staral svými střeleckými pokus Marek Heinz, většinou pálil těsně vedle a v jednom případě musel zasahovat Grigar. Teplice ale byly o něco nebezpečnější, Mahmutovič byl v protiútocích hodně nepříjemný. Největší tutovky Teplic přišly už v prvním poločase, nejprve Rosa nepřekonal vyběhnuvšího Zlámala a rovněž Stožický ve vyložené šanci nedokázal propálit olomouckého brankáře. Zlámalovi přitom pomohl spoluhráč Bajer. Jak už bylo řečeno, tempo zápasu bylo vysoké, ale šancí příliš nebylo.

Druhý poločas byl tomu prvnímu hodně podobný. Varadi hlavičkoval nepřesně a za chvíli proti stejnému hráčovi zasáhl Grigar a nejspíše zbytečně, neboť olomoucký útočník stál v ofsajdu. Utkání spělo k remízovému konci, když v tom udeřil jako blesk z čistého nebe Adam Varadi. Deset minut před koncem zužitkoval propadlý centr do pokutového území - 1:0 pro Olomouc. Teplice se ještě v závěru snažily vyrovnat, ale Olomouc je do ničeho nepustila a slaví po delší době důležité vítězství.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sigma Olomouc 2 - 3 FK Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Olomouc - FK Teplice - 0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc už asi bude poháry těžko dohánět,ale to neznamená,že je po sezoně.Tento zápas podle mě vyhrají a nastartují tak sérii,kdy se snad vrátí do bojů o EL,protože tam podle mě Sigma patří tedy alespoň do předkol určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me zapas skonci vyhrou domacich..tip 1..2:1

Reagovat
vanGomm

Teplice už 3x venku vyhráli,takže by mohli mít jak se říká vybráno.Navíc Olomouc nemá zase tak špatné výsledky tipnu 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmě výhru přeju protože budou mít 4body a začnou se zase zvedat na horu tabulkou:)

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé Olomouc,ale stejně když se vrátím k těm pohárům tak asi to nebude z tabulky,ale z Ondrášovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Adam!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že Vepřek na levé obraně nemá v týmu konkurenci, a tak mu stačí hrát tu tužku, kterou hraje teď. O stylu zahrávání rohů/standardek ani nemluvím...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele