26. kolo
23.04.2012 18:00 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Bohemians 1905 4:0

V dohrávce 26. kola Gambrinus ligy zvítězili fotbalisé Sigmy Olomouc nad Bohemians 1905 4:0 a jsou velmi blízko záchraně. Klokani porážkou potvrdili příšernou formu a zatím mohou být rádi, že jsou stále mimo sestupové pásmo.

Pro Bohemians ale nemuselo utkání začít špatně. Ve 4. minutě zahrál rohový kop Šumský, olomoucký Klesnič promáchl a Lukáš míč tečoval, čímž donutil ke skvělému zákroku brankáře Zlámala. Olomouc tuto neproměněnou šanci okamžitě potrestala! Ordoš v souboji vyřadil ze hry Sňozíka a Klesnil na malém vápně trefil odkrytou branku - 1:0 pro Sigmu Olomouc. Za dalších pět minut inkasovala Bohemka po druhé, Ordoš našel přihrávkou za obranu Schulmeistera, a ten křižnou ranou zvýšil na 2:0. Klokani měli v úvodu i dost smůly, Šumského hlavička skončila těsně vedle.

Vršovičtí se nedočkali snížení ani po půlhodině hry. Zlámal špatně vyběhl a míč směřující do prázdné branky na poslední chvíli vykopl jeden z obránců. A ještě do poločasu následovala třetí branka Olomouce. Vepřek rozehrál volný přímý kop a Klesnil hlavičkou tečoval do branky. Pro Klesnila to byla už druhá branka v zápase a zejména díky němu vedli Hanáci po prvním poločase 3:0.

Hlavní postava prvního poločasu Klesnil mohl krátce po změně stran zkompletovat hattrick, ovšem jeho hlavička skončila vedle. V 65. minutě měl dobrou šanci domácí Navrátil, ale také jeho střela zamířila jen těsně vedle. Rozhodnutý zápas spěl do svého konce a Olomouc v nastaveném čase vstřelila ještě jednu branku. Janotka z rohového kopu našel hlavu Podaného, který uzavřel skóre na konečných 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vačice zase prohrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians so svojou dobrou formou prehraju už len 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Bohemka už by potřebovala vyhrát. Si nepamatuju kdy naposledy vyhrála. No, ale asi zase nevyhraje. Tip : 2:1

Reagovat
Tomtaf

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

debakl 7:1

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

A zase kulový, ale kdo by to taky v této situaci čekal, že ... ehm, hoši, hoši vršovický, co s Vámi jen bude? Situace je víc než kritická!!! BOHEMIANS 1905!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele