6. kolo
11.09.2011 17:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - 1. FK Příbram 2:1

Teplice porazily Příbram 2:1, ale pořádně se nadřely. Vítězství jim vlastně daroval až brankář Hruška, který chyboval a fauloval Mahmutoviče. Sám útočník Teplic penaltu v devadesáté minutě proměnil.

Severočeši vstoupili do utkání hodně aktivně a balkánská ofenzíva byla hodně vidět. Keričovu střelu dokonce vykopával z brankové čáry Hejda. Ve vyložené šanci byl i druhý útočník - Mahmutovič, ten ale branku netrefil, mířil těsně vedle tyče. Ve 30. minutě se ozval i hostující celek, Tarczalova střela nebyla vůbec špatná, scházela jí větší přesnost. Pak už zase útočili domácí, Rosa našel Mahmutoviče a Hruška musel zasahovat. Sedm minut před koncem prvního poločasu znovu zafungovala souhra Keriče a Mahmutoviče, druhý jmenovaný tutovku zazdil.

Po změně stran se událo několik zajímavých okamžiků na obou stranách. Příbramští mohli jít do vedení ale Pleško pouze nastřelil Grigara. Vzápětí ho to muselo pořádně mrzet. V pokutovém území Příbrami hlavičkoval Mahmutovič, Hruška sice míč vyrazil ale na dorážku Štěpána Vachouška už byl krátký - 1:0 pro Teplice. Domácí měli i další šance, Keriče vychytal do té doby spolehlivý Hruška.

Zdálo se, že Tepličtí si výsledek udrží, ba naopak, že ještě zvýší náskok. Místo toho však přišlo nečekané vyrovnání. V 76. minutě se ocitl před Grigarem Wágner a srovnal na 1:1. Svěřenci Petra Rady se ještě snažili vrátit vedení na svojí stranu, ale spousta nepřesností je o to připravovala. Teplice ale nakonec vyhráli a pomohl jim k tomu do té doby spolehlivý Hrušku. Reprezentační brankář neudržel střelu Mahmutoviče a navíc teplického forvarda fauloval, rozhodčí nařídil penaltu a sám Mahmutovič jí proměnil a to v době, kdy bežela už devadesátá minuta. Teplice už výsledek nepustily a vítězí 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

teplice se ted v liberci chytli a budou chtít navázet na výhru kterou tam udolali , tip3:2

Reagovat
smazaný uživatel

FK Teplice 2 - 2 1. FK Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram je letos překvapivě vysoko a ještě překvapivěji dává góly. Mohla by uhrát bod,1:1.

Reagovat
Tomtaf

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle zápase padnou 2-3 goly. Na fortuně zatím krásný kurs 1,8.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

skoro by to vyslo...Teplice v 90.z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 též

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele