24. kolo
06.04.2012 20:15 CET
2 : 3
(1:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 2:3

Zápas plný obratů nakonec vyzněl lépe pro Sigmu, která si na jaře jde za bezproblémovým koncem sezóny. Naopak Boleslav popáté v řadě nevyhrála a připsala si třetí porážku v řadě, notně si tak komplikuje pozici pro postup do evropských pohárů.

V počátečních minutách měli častěji míč u nohy domácí, přesto se hrálo především u půlící čáry. První výhružku tak vyslal po šestnácti minutách olomoucký Schulmeister, jehož dalekonosnou ránu vyrazil Miller pouze před sebe a zlikvidovat tak musel i hlavičku Navrátila.

Na druhé straně odmítl stoprocentní šanci Chramosta, kterému nahrával na malé vápno Štohanzl. Mladý útočník netrefil míč a Zlamál tak mohl vyrazit ke Kúdelovi, jehož pokus z brankové čáry vykopl jeden z obránců.

Ve 33. minutě vyslal přesný pas Schulmeister na Navrátila, který táhl rychlý kontr od poloviny hřiště až na vápno, kde se k němu vrátila sražená přihrávka, Miller stačil pouze vyrazit k Pospíšilovi, ten osamocen na vápně neměl problémy dorazit.

Jenže neuběhly ani dvě minuty a bylo opět srovnáno. Schulmeister našel přetaženým centrem volného Mareše, který využil výpadku olomoucké koncentrace a po zpracování pohotově propálil Zlámala.

Tři minuty před koncem první půle mohl dokonat obrat Chramosta, který si perfektně zpracoval výborný pas Šírla a z vápna překonal Zlamála, jeho levá tyč svým zazvoněním zabránila domácí radosti.

Ta tak přišla až v 11. minutě druhé půle, kdy Štohanzl dokázal zpracovat skákající přihrávku Chramosty, vetřel se do vápna přes Vepřeka a mezi nohama brankáře procedil míč do sítě. Jenže učení se z chyb druhých je někdy těžší, než se zdá. Stejně jako v první půli Sigma přišla Boleslav do dvou minut o svůj náskok kvůli prapodivnému vypnutí v defenzívě.

Schulmeister rozehrál přímý kop chytrou přihrávkou do vápna na absolutně volného Pospíšila, který pohotovou střelou dokázal najít uličku až do domácí branky. A v 67. minutě už drželi všechny body zase Hanáci. Střídající Hála centroval od levé lajny ze stoje přes Kalinu a netečovaný balón pak doputoval až ke vzdálenější tyči překvapeného Millera.

Vyrovnání mohlo přijít čtvrthodinku před koncem řádné hrací doby. Parádní brejk zakončovaný dobře provedenou přihrávkou Filla na Štohanzla skončil brilantním zákrokem Zlámala, který včas vyběhl a stačil vyrazit. Z následného rohu pak Zlámal po kontaktu s hráči spadl, hra ale pokračovala a Mareš se tak mohl chytat za hlavu, kterou mířil pouze do tyče odkryté svatyně.

V 80. minutě se už zase olomoucký brankář vytahoval, když vyrazil Fillovu střelu z bezprostřední blízkosti. Poslední minuty pak patřily takticky dobře zvládnuté hře hostů, Boleslav se další naděje nedočkala.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (15)

Přidat komentář
Fingulka

1:2

Reagovat
ryzskej

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
tlaci

už jednou tu Sigma plichtu ukopala, ale bez Ordoše to bude těžké

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, proto domaci vemou vsechny body

Reagovat
smazaný uživatel

k......a proc se hraje takle blbe budu v praci

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 Chramosta to konečně prolomí dá 2 góly, 1x Fillo a za olomouc Varadi

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

V boleslavi by se mělo něco změnit z 8 zápasů jen bod to je hodně málo pro tým s velkými ambicemi ....

Reagovat
smazaný uživatel

pane kloubek dekujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Koubek nemuže za to že vedeni prodal zapas.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele