23. kolo
01.04.2012 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 0:1

Mladá Boleslav je zřejmě definitivně z boje o evropské poháry. Po dnešní prohře s Teplicemi v poměru 0:1 už ztrácí na soupeře před sebou pět a více bodů, Plzeň a spol. navíc mají zápas k dobru. Teplice se naopak posunuly na zajímavou šestou příčku, povedlo se jim to díky proměněné penaltě Rosy.

Domácí byli přitom podle očekávání aktivnějším týmem a od začátku hráče Teplic tlačili. Už ve druhé minutě posadil Kulič míč na hlavu Kúdely, jeho gólový pokus ale vychýlil ze správného směru ke smůle Boleslavi Štohanzl. O chvilku později se domácí dožadovali penalty po kontaktu Sivy s Kúdelou, píšťalka sudího Fraňka ovšem zůstala němá. Aktivní Kúdela to pak zkusil sám ze střední vzdálenosti, jenže trefil jen prostředek Grigarovy branky.

V jedenácté minutě posunul Chramosta balón do vyložené pozice Štohanzlovi, ten ale se zakončením váhal tak dlouho, až se k němu ani nedostal. Uběhly jen tři minuty a sám na Grigara pádil Chramosta, ten však svou možnost nepochopitelně zazdil, vypálil slabě i nepřesně. Hosté poprvé zahrozili zásluhou rány Jindráčka, proti které se musel Miller hodně natáhnout, aby ji vytěsnil na roh. Ve čtyřicáté čtvrté minutě přešly Teplice do rychlého protiútoku, Kulič fauloval v šestnáctce unikajícího Vůcha a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil Antonín Rosa a překvapivě poslal hosty do vedení.

I ve druhém dějství byli mladoboleslavští fotbalisté aktivnější a ve třiapadesáté minutě měli obrovskou možnost na vyrovnání, jenže Chramosta zakončil svůj další samostatný únik střelou do nohy Grigara. O minutu později byl po druhé žluté kartě vyloučen teplický Zoubele a hosté tak dohrávali více než půl hodiny o deseti, přesto se i díky štěstí a neschopnosti domácích v zakončení dokázali náporu bránit. Například Kúdela hlavičkoval z malého čtverce, přesto přestřelil.

Závěrečný tlak Mladé Boleslavi nebyl nikterak nebezpečný, domácí se snažili, ale do vážnějšího ohrožení Grigarovy brány se už nedostali. A tak velmi pravděpodobně zůstanou v příští sezoně bez Evropské ligy...

Autor: Michal Hruška

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

X2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav už na jaře není doma tak excelentní jako na podzim. Teplice jí to ještě správně znechutí. Možná by mohlo Bolku vyhecovat ještě šanci na poháry přes ligu, ale nevěřím, že uspěje. Tip 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

Boleslav může hrát o EL už jen na úkor Plzně.Na tu však ztrácí 5 bodů a to podle mě sotva dožene.Takže další zápas o ničem.Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice se budou soustředit na Pohár. Nicméně Boleslav pořádně potrápí a skončí to 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

teplice na bolku nějak extra neumí, takže já tipuju 1.

Reagovat
lampard11

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele