13. kolo
06.11.2011 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Dukla Praha 3:1

Už na třetí místo se posunula Mladá Boleslav. Ta to s Duklou neměla vůbec jednoduché, ale úlohu favorita nakonec zvládla, i přestože prohrávala po brance Lietavy.

Dukla mohla začít na severu Čech pohádkově, už v páté minutě se do velké šance řítil Berger, ale domácí obrana ho naposlední chvíli stačila zneutralizovat. Za čtyři minuty hořelo na druhé straně, Chramosta v čisté gólovce napálil jen brankáře Radu. Šance Boleslavi přibývaly, ale tím, kdo otevřel skóre utkání, byla překvapivě Dukla. Ještě než se tak stalo zahodil další šanci Štohanzl, respektive se mu do cesty postavila tyčka. Pak už přišla vedoucí branka Pražanů, Markovič nacentroval přesně na Lietavu, který se z malého vápna nemýlil. Domácí přidali, ale hosté se dobře bránili.

Ve 43. minutě měl na kopačce druhý gól Dukly Berger, ten postupoval sám na Millera a neuspěl. V konečném zůčtování to byl dost možná klíčový okamžik celého zápas. Pražané svoji šanci nedali a Mladá Boleslav to potrestala. Kuličův rohový kop zasáhl na zadní tyči Chramosta a poločasové skóre tedy bylo 1:1.

Jenže hosté nepřijeli do Boleslavi jenom bránit a rovněž ve druhém poločase nepříjemně útočili. Ve 49. minutě orazítkoval spojnici hlavou Markovič! Spalovali i domácí, Chramosta donutil ke skvělému zákroku brankáře Radu. Nicméně z následného rohového kopu Boleslav udeřila, zmatečné situace využil Rolko a Rada byl bezmocný - 2:1 pro Mladou Boleslav. Domácí se přeci jenom uklidnil a začali hrát svůj fotbal, v další šanci neuspěl Zahustel a dvě minuty před koncem stvrdil vítězství Marek Kulič. Někdejší reprezentant si ve vápně zpracoval míč a přesně vystřelil - 3:1. Mladá Boleslav si tak připisuje tři body a vzhledem k zaváhání Plzně drží třetí příčku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bolka 2-2 Dukla

Reagovat
patrikhm

Mladá Boleslav!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla má venku za poslední 4 zápasy 8 bodů a to neměla vůbec snadné soupeře, Bolku ale nakopne výhra na Letné, navíc má stabilnější formu a vyhraje 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav deklasovala Spartu 3:0 a je určitě favorit, Dukle se ale na hřištích soupeřů docela daří, ale dnes narazí tip 1 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..2:0

Reagovat
smazaný uživatel

ta boleslav hraje fakt dobře.... Rozmejšlim se mezi teplicema a boleslaví ale Boleslav mi prostě dneska příde jasná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele