11. kolo
23.10.2011 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 2:0

Boleslav díky dvěma zásahům přeskočila svého pražského soupeře a počtvrté v řadě neprohrála. Fanoušky Klokanů však bude cestou určitě provázet debata o neuznaném gólu - nególu Nešpora po hodině hry, která by v tu chvíli znamenala vyrovnání.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a po čtvrthodince se tak zaslouženě dostali do vedení, když se po rohovém kopu dostal na malé vápno Zahustel a zblízka skóroval. Dvacetiletý záložník se tak trefil podruhé za sebou.

Značně lepší domácí pokračovali v dobrém výkonu, gólových příležitostí se jim však nedostávalo. Optická převaha však vyústila k jediné nebezpečné střele do konce poločasu. Tu vyslal z dálky Šírl a Sňozík musel ukázat své kvality, aby balón dokázal vyrazit.

Závary v šestnácte hostů po změně stran nemusel v konečném resultu Sňozík řešit, Boleslavští si tak mohli v 62. minutě pořádně vydechnout, když Nešpor rozezvučel břevno a míč se, alespoň podle verdiktu rozhodčích, jen o centimetry neodrazil za brankovou čáru.

Boleslavské snažení o pojištění tak přeci jen mělo zdárný konec, když jedenáct minut před koncem napálil odražený balón ve vápně Procházka neomylně k tyči. Spokojenost domácích fanoušků v posledních minutách se pokoušeli podpořit i pražští návštěvníci, pyrotechnika však zahřála pouze činící se hasiče.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2-Bohemka jede a MB nema zadnou oslnivou formu.

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..3:1

Reagovat
patrikhm

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
vanGomm

Výsledek se bude zřejmě motat kolem remízy.Tip tedy X.

Reagovat
Veselac

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele