21. kolo
18.03.2012 16:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram 2:2

Bodovou ztrátu zaznamenala Mladá Boleslav. Severočeši doma nedokázali zdolat Příbram a připisují si pouze bod za remízu 2:2. Mladá Boleslav přitom měla obrovskou převahu, doplatila však na neproměňování šancí.

Příbramští začali na půdě čtvrtého celku nebojácně a už v 11. minutě se mohli ujmout vedení. Překvapivá střela Koukala málem zaskočila Millera, tomu míč proklouzl a skončil nad. O tři minuty později poprvé zahrozili i domácí, na centr Kaliny těsně nedosáhl útočník Chramosta. Rovněž další minuty patřily Mladoboleslavským, Fillovo volej vyrazil Hruška a příbramský brankář se Fillem nenechal překonat ani o minutu později při jeho další šanci. Martin Fillo byl hodně vidět, po jeho další ráně se ozvala branková konstrukce!

Mladá Boleslav nešla do vedení ani ve 35. minutě, Šírlova tvrdá rána sice prošla zdí, ale Hruška jí za svá záda nepropustil. Koubkovi svěřenci sice byli lepším týmem ale ve 42. minutě se ujali vedení hosté. Byl to jako blesk z čistého nebe, Lukáš Hejda si na ofsajdové hranici zpracoval míč a střelou k tyči zajistil příbrami vedení 1:0. Ještě do konce prvního poločasu měli boleslavští dvě zajímavé šance na srovnání. Hlavičkujícího Kúdelu vychytal bezchybný Hruška a Rolko dokonce vstřelil gól, nicméně z ofsajdového postavení.

Cíl Mladé Boleslavi ve druhém poločase bylo jednoznačně co nejrychlejší vyrovnání. Jenže to se nepodařilo, Zahustel trefil břevno a Kúdela hlavičkoval opět mimo tři tyče. Z pohledu domácích to byla plejáda zahozených šancí, ne a ne se podařit vyrovnat. V 72. minutě přišel druhý šok pro Mladoboleslavské, Martin Šlapák si z brejku obhodil Rolko a neomylně zakončil - 2:0 pro Příbram. Zápas ale ještě nebyl rozhodnut, neboť domácí brzy snížili. Rolkův centr našel Zahustela a jeho hlavička už skončila za zády příbramského brankáře - 2:1. Domácí následně vyvinuli obrovský tlak! Tlak, kterému Příbram minutu před koncem podlehla. Po sérii centrů se míče zmocnil Rolko a vyrovnal na 2:2! Zápas napínavý až do konce nakonec vítěze nepoznal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Boleslav oplatí Příbrami porážku.

Zvítězí 2:0 Chramosta,Fillo

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav zvitezi s cistym kontem @ 1,95 nelze nevsadit tip: 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1,95 ?..najdi mi tu pobočku a volepim to za bura

Reagovat
smazaný uživatel

s čistým kontem tak to pardon ..

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu ze pribram nedala na jare gol, tak ten kurz vypada docela solidne

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád se mi budeš vysmívat,že mi něco nevychází?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
Krausio_Real_M

No to mi ho vyndej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele