2. kolo
07.08.2011 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 1:0

Vlastní brankou v druhé minutě nastavení skončila aktivní kariéra úspěšné české sudí Dagmar Damkové. Utrápená Boleslav si tak v pátém soutěžním utkání letošní sezóny se štěstím došla pro vítězství, Slovácko i přes solidní defenzívu opět prohrálo.

První dějství ovládali domácí, přesto se výraznějších šancí nedočkali. Malé vzrušení přišlo pouze v šesté minutě, kdy se Řezníček pokusil o kličku brankáři, balón mu však utekl do zámezí a sám svým pádem penaltu nevymodlil. Nadějnou příležitost zahodil ještě Kúdela, když mu Štohanzl poslal míč proti noze z přímého kopu, tečovaný pokus skončil bezpečně mimo tři tyče.

Ve 28. minutě se ozvali i hosté, ale Fujerik po svém úniku z pravé strany branku minul. S blížící se přestávkou nabírala hra na chaosu a nepřesnostech, diváci tak museli ocenit hvizd rozhodčí přesně po pětačtyřiceti minutách.

Druhá půle přinášela přeci jen častější nebezpečí v šestnáctkách na obou stranách, nicméně brankáři byli pozorní. Ondřejka prodlužoval přímý kop hlavičkou zády k brance a Miller jen taktak vytěsnil zpod břevna na roh. I Filipko se musel soustředit především při standardkách soupeře. Vždyť za hodinu hry kopali domácí patnáct rohů, brankář Slovácka si svůj prostor pečlivě hlídal.

Výtečnou pozici přetavil v nepříliš nebezpečnou střelu Kordula v 67. minutě, když mu před vápno nabil Ondřejka. A hosté se snažili dál. Po osmi minutách zkoušel překvapit Millera Fujerik z kraje vápna a domácí brankářse musel hodně natahovat, aby míč poslal mimo.

Dech se domácím fanouškům tajil i po přímém kopu střídajícího Valenty, jehož prudký pokus proletěl kolem pravé tyče. Neproduktivní hosty mohl potrestat v 79. minutě Řezníček, který dostal balón na vápno mezi obránce, ale levačkou bez přípravy trefil pouze náruč Filipka.

Když už se zdálo, že závěrečná snaha boleslavských k ničemu nepovede, poslal nepříliš povedený centr do vápna Kysela a dezorientovaný Kordula těsně před vlastním brankářem přizvedl balón natolik nešťastně, až skončil v síti jeho týmu.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka doma prohrává málo:)) v Jablonci to bylo vyrovnané takže remíza byla jasná(měl sem na Jablonec)...Tedka bych dával na Bolku:)

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

spravi si MB chut po vyrazeni v EL?? uvidime...tip 1...2:0

Reagovat
Tomtaf

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

V evropě je Boleslav úplně marná a má štěstí,že kromě Sparty,Plzně a možná Sigmy nejsou v lize soupeři jako AEK!Proti Slovácku by ale měla vyhrávat měla vyhrávat a jestli tady ztratí body tak se musí pak pan Koubek zamyslet nad sestavou 4-3-3.Bez Mendyho mi totiž tato sestava nepřipadá moc dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to vidím že Mladá Boleslav je mírným favoritem . Můj tip 2 - 0 .

Reagovat
smazaný uživatel

Basileosi příteli co si myslíš o našem kapitánovi, po tomhle zápase, bez ohledu na to, že si dal vlastní gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle predpokladu MB vyhrala ale jak ze...no kazdopadne tri body doma no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele