12. kolo
30.10.2011 15:00 CET
4 : 1
(3:0)

Reportáž

České Budějovice - 1. FK Příbram 4:1

České Budějovice konečně dokázali naplno bodovat, Příbram rozstříleli vysoko 4:1. Svěřenci Františka Cipra se tak vymanili ze sestupového pásma, před kterým mají hubený jednobodový odstup.

Budějovičtí začali pěkně zostra. Již ve třetí minutě rozehrál standardku Otepka, po odraženém balónu se nejrychleji zorientoval Lengyel a pohotově ho poslal k pravé tyči - 1:0. Ještě než se hosté stačili z inkasované branky vzpamatovat, tak už mohli znovu lovit míč ze sítě. Nejprve sice ještě Otepka neuspěl, hned vzápětí ale ten samý hráč našel přesným centrem hlavu Lengyela a kapitán Dynama se ani tentokrát nemýlil - 2:0.

Celek od Litavky byl průběžným stavem viditelně zaskočen a nezmohl se takřka na žádný odpor. Byli to tak znovu Jihočeši, kdo mohl znovu skórovat, ovšem Němec usměrnil Sandrův centr jen těsně vedle branky. Hosté o sobě dali poprvé vědět až po půlhodině hry. Střele Tarzala se však postavil do cesty Lengyel, jinak by byl zřejmě Křížek bez šance zasáhnout. Tři minuty před přestávkou potom bylo definitivně rozhodnuto. Po signálu ze standardní situace se prosadil Ondrášek - 3:0.

Po obrátce se pokračovalo ve stejném duchu. Přidat další branku mohl opět Ondrášek, který si dokonce poradil s Hruškou a měl tak před sebou jednoduchý úkol - zakončit do prázdné branky, ale nejlepší střelec Dynama trestuhodně minul. O chvíli později měl na kopačce gól Klesa, na skvěle reagujícího strážce hostující svatyně ovšem nevyzrál. V 65. minutě mohl zkorigovat Koukal, Křížek si však s jeho pokusem poradil.

Za dalších osm minut měl příležitost Wágner, ten ale pro změnu branku vůbec netrefil. Poté se mohlo udát něco nevídaného, stoper Lengyel mohl zaznamenat hattrick, v tísni ovšem trefil jen Hrušku. Příbramští se nakonec přece jen dočkali čestného úspěchu. Koukal sice napoprvé napálil pouze Křížka, reparát už však bývalý hráč Baníku zvládl - 3:1. Hned vzápětí ovšem Sandro našel Klesu, a ten přízemní střelou uzavřel na konečných 4:1.

Autor: Jiří Vojík / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Budějovice už musí vyhrát. 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bud Budejice poprve vyhraji nebo Pribram poprve zremizuje...spise bych se priklanel k prvni budejovicke vyhre...tip 10..2:1

Reagovat
patrikhm

Budějovice jsou jasný adept na sestup. Příbram po překvapivě vysoké výhře s Olomoucí zase na koni. Toto je jasná remíza!!

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky 2-4 Příbram

Reagovat
vanGomm

Oba jsou už jak se říká na řadě.Budějovice na výhru a Příbram na remízu.Jedna možnost asi padne.Budějovice už tu výhru potřebují a navíc poslední 3 ligové zápasy doma remizovali,takže se více přikláním k tipu za 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je čas k první výhře domácích, co by to bylo za ligu, kdyby na jaro nedokázali nikoho porazit, tip 1 1:0

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
Veselac

tip X...1:1

Reagovat
bruchy

2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele