6. kolo
09.09.2011 18:00 CET
4 : 0
(1:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - FC Hradec Králové 4:0

Dukla rozstřílela v předehrávce šestého kola Gambrinus ligy Hradec Králové 4:0 a připsala si tak nejvyšší vítězství sezony. Poločas skončil 1:0 pro domácí, kteří po přestávce přidali i druhý gól a po penaltě a červené kartě nebylo co řešit. Trefili se postupně Berger, Lietava, Markovič a Malý.

Dukla byla od první do poslední minuty jednoznačně nebezpečnějším týmem, hned ve třetí minutě dokonce mohla jít do vedení, Lietava však v gólové pozici zaváhal a minul. I Hradec měl svou obrovskou příležitost, v šesté minutě překvapil Radu hlavičkou hostující Plašil a na brankové čáře musel míč vyhlavičkovat Patrik Gedeon.

Po chvilce klidu přišel první úspěšný zásah domácího celku, stalo se tak v devětadvacáté minutě. Celou akci rozjel Tomáš Berger, předal míč doleva Hanouskovi, ten mu ho vrátil a na domácího záložníka již nezbyla těžká úloha. V závěru první půle tempo trochu opadlo, jenže po přestávce se už znovu děly věci.

Začneme jednapadesátou minutou, kdy si aktivní Lietava posunul balón do šestnáctky a jeho křižná rána skončila přesně u tyče hradecké branky. V šedesáté třetí minutě přišlo definitivní rozhodnutí zápasu, v pokutovém území fauloval Plašil zezadu Markoviče, k první žluté kartě se přičetla druhá a k penaltě přibyla červená karta. Aby toho z pohledu Hradce nebylo málo, sám faulovaný Markovič "desítku" s přehledem proměnil a poslal Duklu do vedení 3:0.

Jen o pár chvil později mohl čtvrtý úspěšný zásah přidat Lietava, Lindr však včas vyběhl, a když mohl Markovič trefovat opuštěnou branku, upadl a dožadoval se další penalty. Dvacet minut před koncem mohl čestnou branku pro hosty zaznamenat Fischer, Rada ovšem zakročil skvěle. Na druhé straně přispěchal s další šancí Berger, ale ani on nedal.

Poslední desetiminutovka byla tím nejlepším, co dnes bylo na Julisce k vidění. Nejprve přehazoval Radu Fischer a pomalu se běžel radovat k rohovému praporku, jenže oslavy mu překazil na brankové čáře zasahující Vrzal. I Hradec měl ještě jednou velké štěstí, protože Pázler trefil spojnici břevna a tyče.

Čtvrtý gól nakonec přecejen přišel, po Chlebounově faulu v šestnáctce se kopala další penalta, místo Markoviče se k ní postavil Malý, nenechal se rozhodit opakováním situace a upravil skóre na konečných 4:0 pro Duklu. Ta se po vysoké výhře posunula na osmé místo, Hradec je desátý.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

bude 10

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla Praha 3 - 1 FC Hradec Králové

Reagovat
smazaný uživatel

1:1, Hradec ještě letos neremizoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych strašně rád kdyby Hradec odvezl 3 body z Julisky, ale tam se hraje dost špatně 2:2

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec z 5 zapasu bez remizy....ze by prvni plichta?? tip X ...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je mazec..co ten Hradec delal??

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec musí, už proti Příbrami to byly ztracené body, které by na závěru mohli chybět, .... tip: 0:2

Reagovat
Veselac

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla jede jak drak!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je nutno konstatovat,že po neuvěřitelně mizerných výkonech Hradce v posledních zápasech a trapný nemohoucnosti v zakončení,se v Hradci začíná hrát o záchranu v lize...Jen nevím,kdo bude chodit na domácí zápasy HK,když dokázal doma hubeně porazit jen Žižkov a jinak předvádí naprosto zoufalé výkony a inkasuje spousty branek,přičemž "útočníci" HK nedávají nic...To je na sestup!!!Zaslouženej,bohužel... Zvenčí se vozí výprasky,domácími zápasy se hazarduje s přízní fanoušků...mizérie pokračuje i po zápase na Dukle...

Reagovat
smazaný uživatel

Liga má 30 kol a o tom, co je po zásluze se dá hovořit až po nich, ne po 4ech projetejch

Reagovat
smazaný uživatel

S pohárem teda 5ti no

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou mě to nebaví... ještě, že nám ve středu začíná hokej. Ještě, že jsem v Pátek neměl čas jinak bych už asi na výjezd nejel.

Reagovat
smazaný uživatel

jakej hokej ? kde ? v Hradci ? to bude k smíchu jako vloni. NEbo byslels vedle v Kobylíně ?

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě. Né né, myslel jsem hradecký hokej. A určitě to umístěním nebude tak k smíchu jako, BOHUŽEL, letos fotbal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele