25. kolo
15.04.2012 17:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav 0:3

Čtvrtou porážku v řadě musela skousnout pražská Bohemka, tentokrát nestačila na Mladou Boleslav a podlehla jí přesvědčivě 0:3. Osudnou se jí nakonec stala situace za čtyřiačtyřicáté minuty, kdy se trefil hostující Mareš, ve druhé půli pak ještě definitivně zlomili odpor Bohemians svými góly Kúdela s Fillem.

Po tak trochu nudném úvodu se první zajímavá situace udála v desáté minutě a měl jí na svědomí hostující Jakub Mareš. Ten mířil ze strany nádherně do šibenice, Sňozík ovšem parádním zákrokem vytěsnil míč na roh. Mladoboleslavští byli jasně lepší a vypracovali si i další velkou možnost ke skórování, Chramosta ale tváří v tvář domácímu gólmanovi selhal.

A dalším na řadě byl znovu Mareš, ani jeho další dělovka z dálky ale Sňozíka nepřekvapila. Ve čtyřiačtyřicáté minutě už se ale nejaktivnější hráč na hřišti dočkal zasloužené branky, to totiž znovu vyslal na bránu Bohemians smrtící projektil, ten však poprvé v utkání skončil úspěchem a Mareš se tak mohl radovat z nádherného gólu.

Po návratu ze šaten to chvilku vypadalo, že se Bohemka nadechne k náporu a půjde minimálně za vyrovnáním, takovýto pocit z její hry mohli však mít diváci jen zhruba pět minut. A v padesáté třetí minutě navíc museli skousnout další hořkou pilulku, když zůstal před Sňozíkem trestuhodně neobsazen Kúdela a nadvakrát dokázal dopravit míč do sítě.

A o deset minut později bylo definitivně rozhodnuto. Hosté sehráli nacvičený signál z rohového kopu, balón doputoval přes několik spoluhráčů až k Fillovi, který šancí nepohrdl a upravil na 3:0 ve prospěch svého týmu. A hned v zápětí mohlo být pro domácí ještě hůře, spolehlivý Sňozík ovšem vytáhl fantastický zákrok proti ráně Štohanzla. Zelenobílí mohli alespoň snížit zásluhou Nešpora, avšak jeho gólovou střelu zastavila na brankové čáře hradba boleslavských těl.

V závěru zápasu ještě spálili své příležitosti Chramosta a Hartig, Mladá Boleslav si tak veze z Edenu snadné vítězství 3:0.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Fingulka

Jedině tři body pro Bolku a šance na čtvrtý flek

Reagovat
Tomtaf

4:2

Reagovat
tlaci

ti mají problém vystřelit na bránu natož, aby dali gól

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..1:2

Reagovat
tlaci

tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
vanGomm

Tip 1

Reagovat
Veselac

Bohemka už neco musí uhrát, umlátit....tip X , 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju Boleslavi, aby něco uhrála a klokánci se pomalu poroučeli do 2. ligy. Raději oni, než Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo přesně radši klokani než baník. Jinak dnes to skončí tak 0:2 pro boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele