12. kolo
31.10.2011 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Jablonec - FK Teplice 0:1

Mohl stáhnout náskok vedoucí Sparty na pět bodů, místo toho se však kvůli domácí porážce propadl Jablonec po 12. kole o dvě místa za Plzeň a Liberec.

Domácí nastoupili bez zraněného střelce Lafaty a na jistotě v zakončení týmu to bylo znát. Jablonec tradičně vletěl na soupeře od úvodních minut, na rozdíl od předchozích duelů však bez gólového efektu.

První velkou příležitost si připsali domácí, když se po závaru před teplickou bránou dostal k zakončení Piták, Grigar však hosty reflexivním zákrokem zachránil. Ke slovu se v úvodu dostali také tepličtí, to když předvedli svou nebezpečnou zbraň v podobě vysunutí rychlého Mahmutoviče. Tentokrát zabránil první vstřelené brance jistý Špit.

I nadále byli aktivnější domácí, rychlou kombinací dostávali soupeře pod tlak, k nebezpečnějšímu zakončení se ale ne a ne probít. Až Benešova hlavička či Kovaříkova střela po standardní situaci volala po jabloneckém gólu, do přestávky se však skóre neměnilo.

Neatraktivní fotbal sledovali diváci v Jablonci na úvod druhé půle. Domácí se přes pevnou teplickou obranu prakticky nedostali k zakončení, zatímco hosté se snažili hrozit z protiútoků, které však zůstaly nedotaženy.

Po hodině hry se však přece jen začaly dít zajímavější věci. Trochu překvapivě se odehrály v pokutovém území Jablonce. Vondrášek podél čáry potáhl míč, který doputoval až k volnému Ljevakovičovi, ten však tutovkou pohrdl a trefil pouze vybíhajícího Špita. Z následného rohu se domácího brankáře snažil prostřelit Mahmutovič, i tentokrát zůstalo skóre 0:0.

Teplice se stále více osmělovaly a byli to žlutomodří, kdo nyní diktoval tempo hry. Za aktivitu nakonec byli odměněni vedoucím gólem, když Stožický nejprve vybojoval na vlastní polovině míč, poté jej nikým neatakován dovedl až před Špita a po výměně s Keričem jím jednoduše rozvlnil síť. Domácí se jen dívali, jakoby ani nepočítali s takovým výpadem soupeře z hloubi pole - 0:1.

Závěrečná snaha domácích o větší tlak byla neúčinná a dokumentovala marné snažení zelenobílých, kteří se tentokrát nemohli spolehnout na střelecké štěstí Davida Lafaty. Teplice si naopak připsaly cenné tři body.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1-Lafata,Piták,Pavlík,-Mahmutovič

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

6:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 10..1:1,2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v ,že Teplice uhrají minimálně 1 bod!!

Tip:Jab 1:2 Tep

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tady je pro mě jasná 1, Jablonec stále bojuje o titul a o výchozí pozici na jaře, tento tým nastřílel už 32 branek, hlavně díky Lafatovi, doma jsou zatím více než suveréní, v tomto zápasy by oba týmy mohli dát gól, ale JAbloenc jich dá více tip 1 3:1

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
Veselac

Teplice překvapí....tip 2, 1:3

Reagovat
lampard11

3:1 lafata 2,jablonský-vachoušek

Reagovat
smazaný uživatel

taky si vsadim na překvapko

Reagovat
smazaný uživatel

No mírnějším favoritem je přece jenom Jablonec.

Můj tip :

2:1

Reagovat
vanGomm

Jablonec ma doma výbornou bilanci a až na M.Boleslav každého zatím vyprovodil.Zde však očekávám výsledkově vyrovnané utkání.Tip HX.Možná by mohla být i remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tipujes HX na kazdej zapas voe

Reagovat
vanGomm

Nechápu o co Ti jde?Fotbal se vyrovnal spousta zápasů končí remízou,nebo právě o gól jednoho z nich.Navíc tam jsou dobré kurzy.Zhruba 3,50-4,00,takže pro mě rozhodně zajímavější než 1,10-1,50.Navíc tyto nízké kurzy mnohdy stejně nedopadnou.Takže proto na hodně zápasů dávám HX.

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
vanGomm

Nechápu vo co Ti jde?Fotbal se vyrovnal spousta zápasů končí remízou,nebo právě jen o gól jednoho z nich.Navíc tam jsou dobré kurzy.Zhruba 3,50-4,00,takže pro mě rozhodně zajímavější než 1,10-1,50 a navíc tyto nízké kurzy mnohdy stejně nedopadnou.

Reagovat
naheCZ

5:2

Reagovat
smazaný uživatel

přece se vyplatilo vsadit si 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele