14. kolo
20.11.2011 17:00 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - 1. FK Příbram 0:2

Diváci na Bazalech zažili další zklamání, jejich Baníkovci totiž doma nestačili na Příbram a prohráli 0:2. Branky padaly až ve druhém poločase, kdy se nejprve trefil Mareš a po něm Wágner.

Baník se v prvním poločase držel a také měl první šanci zápasu. Ferenčík z dobré pozice nedokázal dostat míč do branky a Ostravští zahrávali pouze rohový kop! Stejný muž připravoval i další gólovku po půlhodině hry, kdy přiklepl Vašendovi a Hruška dobrým zákrokem uchránil nerozhodný stav. Hned za minutu to mohl změnit Greguš, ale hlavou mířil nad. Závěr prvního poločasu přinesl šance na obou stranách, nejprve Ferenčík nabídl gólovku Cvermovi, jenž netrefi odkrytou branku a po něm běžel sám na Pietrzkiewicze Papšys, ale také neuspěl.

Branky začaly padat až dvacet minut před koncem a vzhledem k průběhu překvapivě do domácí sítě. V 71. minutě napřáhl Jiří Mareš a Pietrzkiewicz mohl lovit míč ze sítě - 0:1 pro Příbram. Opařený Baník mohl vzápětí inkasovat podruhé, Wágner už překonal ostravského brankáře, když v tom zasáhla na brankové čáře obrana domácích. Tempo bylo najednou úžasné, Fantiš mohl vyrovnat ale znovu míč trefil pozorného Hrušku. Divokou tříminutovku zakončil druhou brankou příbramských Tomáš Wágner, ten se krásně zbavil Fantiše a střelou pod břevno přibížil Příbrami vítězství - 0:2.

Domácí poté rezignovali a vlastně byli rádi, že nedostali další gól. Mašek totiž orazítkoval tyč. Baník s Příbramí prohrál a opět si komplikuje záchranu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

ze by si Banik prodlouzil serii vyhry?? no kazdopadne to "smrdi" na plichtu uz jen proto ze Pribram jeste neremizovala v lize..tip 10..2:1,1:1

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
Kepy_FCB

první remíza doma

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-2

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno mě vede k remíze 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Vomáčka

Reagovat
Veselac

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 (Svěrkoš,Lukeš ..... Wágner )

Reagovat
Hiko

0:2 - 63. Tarczal, 87. Wágner

Reagovat
ryzskej

za to skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram mě čím dál tím víc překvapuje.je vidět že pod trenárem vavruškou udělali pokrok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele