19. kolo
03.03.2012 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - FC Hradec Králové 0:0

Příbramští fotbalisté vyšli i ve třetím jarním utkání střelecky naprázdno a doma jen remizovali 0:0 s Hradcem Králové. Fotbalová nuda se přitom nekonala, šancí nabídlo utkání dostatek.

Domácí se dostali do první vážnější šance po čtvrthodiny hry, pohlednou kombinaci Krbečka, Kdolského a Bernarda zakončil posledně jmenovaný a hostující brankář Koubek musel zasahovat. O čtyři minuty později bylo pořádně horko i na druhé straně, hlavičku Černého zastavilo až břevno! Šance začaly přibývat, ve 22. minutě neuspěli příbramští nadvakrát! Nejprve hlavičkoval Bernard do Koubka a dorážku Krejčího odhlavičkovával Fukal z brankové čáry. Vzápětí pálil Krbeček a Koubek vytáhl parádní zákrok. Štěstí hrálo hlavní roli prvního poločasu na obou stranách.

Druhý poločas zahájili lépe Hradečtí, Mrázek obešel Divíška, který našel Černého, avšak ten ve velmi dobré pozici trestuhodně přestřelil! Mezi tři tyče nezamířil ani Fukal, jenž vyslal na domácí branku velice jedovatý pokus.

Přesně po hodině hry viděli diváci na Litavce další pohrdání šancemi. Příbramský Mareš z deseti metrů netrefil a střela Pávka na druhé straně byla nepřesná. Čtvrthodiny před koncem za stále nerozhodného stavu se rozhodl vypálit z pětatřiceti metrů Divíšek a opravdu jen těsně minul šibenici branky. Tři minuty před koncem utkání si domácí málem vstřelili vlastní gól, nečekanou malou domů musel s vypětím všech sil likvidovat golman Hruška. Diváci u Litavky nakonec branku neviděl, Příbram se rozešla s Hradcem Králové 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Tarzcal- Dvořák, Mrázek

Reagovat
smazaný uživatel

Tarczal je zraněnej

Reagovat
vanGomm

Tip X.Doufám,že Hradec nenaplní to přísloví co že to přichází po posvícení.

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že Příbram ještě zabere a pokusí se zabojovat o postup do EL!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

02

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Příbram vyhraje

Tip: 3:0 Kraus,Krbeček,Bernando.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele