26. kolo
21.04.2012 16:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

1. FK Příbram - České Budějovice 1:2

Nejvyšší česká soutěž zůstane s devadesáti devíti procenty i na jihu Čech. České Budějovice v čele s Tomášem Řepkou dnes zvítězily v Příbrami 2:1 a o úspěch už je může připravit jen zázrak. Osud utkání rozhodl gólem do vlastní sítě Jiří Krejčí.

Příbramští fotbalisté zahájili první poločas lépe, ale jejich územní převaha k ničemu nevedla. Koukalovu hlavičku z jedenadvacáté minuty lapil Daněk a zabránil tak prvnímu gólu. Aktivita domácích nadále pokračovala, ale pět minut před koncem prvního poločasu přišla pro Příbram studená sprcha. Sandro si nejprve prohodil Divíška a následně našel ve vápně nehlídaného Rýdla - 1:0 pro České Budějovice. Byla to vůbec první vážnější šance Jihočechů, která skončila v síti.

Krátce po změně stran byla zkáza Příbrami dokonána. Domácí nestačili ani pořádně zaútočit a už prohrávali 2:0. Řezníčkův centr si za Hruškova záda dopravil vlastencem Jiří Krejčí. České Budějovice už vedly u Litavky 2:0 a měli nakročeno k tříbodovému zisku. Příbram se ale nevzdávala, po hodině hry hlavičkoval z malého vápna Koukal, ale proti Daňkovi znovu neuspěl, neboť mířil těsně vedle. Čtvrthodiny před koncem zápasu domácí doslova odmítli vyrovnání, když před prázdnou brankou nebyl nikdo, kdo by míč dopravil za čáru. Navíc o dvě minuty později se neujala ani ráda Krause z dobrých pětadvaceti metrů.

Necelý čtyři tisíce diváků se bavili až do závěrečného hvizdu. Devět minut před koncem vypálil Šlapák, ale trefil jen dobře postaveného obránce. Hned za další dvě minuty už mu to vyšlo. Šlapák si zaběhl za obranu hostí a Příbram díky němu snížila na 2:1. Kdo však čekal závěrečný nápor, musel být zklamán. Příbramským se vyrovnat nepodařilo, doma prohráli s Českými Budějovicemi 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je jasný 4:1 Šlapák 2,Papšys,Hejda

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 , 5.min Řezníček , 65.min Řepka červená, Šlapák zlomený obě nohy, 90+2 Papšys

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
vanGomm

Dědek dává za 50 000 kč výhru domácích,ale vzhledem k tomu,že to známe,jak podobné tipy končí,tak já dám za 10Kč X2 takže to budu brát "výhru" asi já.Pokud vyhraje dědek tak na tom také neprodělám.Bude oslava.Takže vlastně vůbec neriskuju.

Reagovat
FC Porto FC

dědek je v píči

Reagovat
smazaný uživatel

remíza.....přes budějckej betůnek nejede vlak

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 bo 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele