13. kolo
05.11.2011 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Bohemians 1905 3:0

Klokani vstoupili do sezóny nad očekávání dobře, jejich forma se však již pomalu vytrácí a po slabším výkonu v Příbrami čekají na vítězství už čtvrté kolo. Příbram táhl především zkušený Tarczal, který byl u všech branek a dopomohl tak k překvapivě jasnému vítězství.

Pražané přijeli v útočné náladě a nechybělo mnoho, aby po deseti minutách Moravec otevřel skóre. Přízemní střela ke vzdálenější tyči z hloubi vápna však Hruška brilantně vyrazil. Na druhé straně se blýskl Valenta, který své představení zakončoval přihrávkou na osamoceného Pleška, ten ale z pár kroků trefil pouze obránce hostí.

Po slušném vstupu převzala hlavní roli v utkání chaotická rozehrávka a nepřesnosti celkově. K útoku domácích zavelel až po půlhodince hry Pleško, když po další příhře Valenty pálil z half-voleje a Sňozík musel ukázat své kvality.

Brzy poté si už musel pražský brankář oddychnout, když po centru Pilíka poslal Krejčí svou hlavičku těsně vedle tyče. Ve 36. minutě se však Příbram mohla radovat z vedení. Tarczal stříleným centrem nadělal zmatky ve vápně, kde se nejklidnějším ukázal Koukal, který zblízka prostřelil.

Pražané tak nakonec měli štěstí, že se před přestávkou snesl balón proti samotnému Sňozíkovi k formou opuštěnému Wágnerovi, který v ložené šanci trefil pouze vyběhnuvšího brankáře.

Ani to však nepomohlo, aby si dali svěřenci trenéra Medynského pozor. Ve 49. minutě Valenta vhazoval na Tarczala, který se dostal do vápna a přesnou střelou k zadní tyči podtrhl svůj solidní výkon. Prakticky ihned mohl být brankový rozdíl opět minimální, Škoda se mezi tři tyče netrefil.

Duel pokračoval bez většího vzrušení, přesto se po hodině hry mohl z úpadku dostat Wágner, kdyby po oku libé kombinaci z pár kroků zamířil mezi tři tyče. Až poslední čtvrthodinka opět mohla diváky zvedat ze sedaček. Sňozík si parádně poradil se samostatným únikem střídajícího Papšyse, aby tři minuty poté tahal míč ze sítě potřetí, když Štochl z dálky exkluzivní ranou trefil klokaní šibenici a potvrdil tak zasloužené vítězství domácích.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Příbram 2-2 Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to vychází na plichtu.

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram v sezone poprvé remizuje, tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

jasny kriz..tip X...0:0,1:1

Reagovat
vanGomm

Příbram je už na remízu "najetá" a zápas s Bohemkou na to i dost vypadá,že by to mohlo už příjít.Tip X.

Reagovat
Stankovic

Taky jsem doufal v X. Win bych, ale viděl raději pro Bohemku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele