30. kolo
12.05.2012 17:30 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 0:4

Příbramským se závěr jara vůbec nepovedl. V domácím prostředí dostali debakl 0:4 od Slovácka. Velkou měrou o výhru hostí se zasloužil Libor Došek, jenž vsítil hattrick. Čtvrtým střelcem se stal Volešák. Slovácko se díky tomuto vítězství probilo až na konečnou sedmou pozici. Příbram končí tento ligový ročník až na devátém místě, přičemž se donedávna ucházela o čtvrtou příčku.

Od prvních minut byli aktivnějším týmem domácí, ale všechny příležitosti skončily se špatnou koncovkou. V 6. minutě Pilík nacentroval míč na zcela volného Šlapáka, ten však ve vyložené šanci přestřelil. V 17. minutě se do šance opět dostali Příbramští, ale opět neskončila gólem. Od Lukáše dostal pas Hruška, ten pak mířil směrem k zadní tyči, ale jeho střela těsně míjela soupeřovu bránu.

V 25. minutě poprvé zahrozili hosté ze Slovácka. Po Volečkovu rohu se k míči dostal Došek, ten hlavičkou mířil do brány. Jenže v pravý čas na brankové čáře zasáhl domácí brankář Hruška a jeho spoluhráči pak vykopli odražený balon do bezpečí.

Příbram mohla jít v 33. minutě do vedení. Papšys odcentroval do vápna, kde se u míče objevil Krbeček a ten tvrdou ránou orazítkoval břevno hostující brány. O dvě minuty později dal rozhodčí další příležitost domácím ke skórování, když jim pískl penaltu po faulu na Šlapáka. Pokutový kop však neproměnil Pilík, jeho střela totiž skončila na tyči.

V závěru poločasu přeci jen diváci viděli gól, ale ten padl do sítě domácích. Slovácko vedlo po prvním poločase 1:0 díky pohotové ráně Libora Doška, jenž ve vápně vsítil branku z otočky.

Druhý poločas patřil v režii hostujícího Slovácka. Došek byl blízko ke vstřelení své druhé branky, když šel úplně sám na Hrušku. Přeloboval vyběhnutého Hrušku, ale jeho střela mířila na břevno a pak na horní síť.

Až v 63. minutě se hostům povedlo zvýšit na 2:0 a to díky Volešákovi, jenž skóroval po přečíslení tři na dva. O tři minuty později to již bylo 3:0 pro Slovácko. Podruhé v tomto zápase se trefil po Kunclově centru Došek.

I hosté kopali penaltu. Stalo se tak v 71. minutě, kdy Mareš fauloval Kubáně. Ke značce penalty se postavil Došek, jenž dnes mohl zaznamenat svůj hattrick. Jeho penaltu však chytil Hruška. Na neproměněné penalty to tedy bylo 1:1. Libor Došek se přeci jen hattricku dočkal, když v 80. minutě střelou z voleje zvýšil na konečných 4:0 pro Slovácko.

Autor: David Křížka / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
Hiko

2:2, 316 diváků

Reagovat
paver

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

X jak cyp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele