14. kolo
19.11.2011 17:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 1:2

Doslova za pět dvanáct rozhodl Slovan Liberec o své výhře na půdě Slovácka. Ještě v devadesáté minutě byl stav nerozhodný, ale v první minutě nastaveného času se prosadil Michael Rabušic. Domácí mají rozhodně důvod ke zklamání, vždyť v zápase vedli.

Liberec si vypracoval první větší šanci ve dvanácté minutě, kdy po centru Gebre Selassieho zakončoval Rabušic, brankář Filipko jeho pokus zachytil. Slovácko odpovědělo o šest minut později a hned z toho byla první branka zápasu. Pavelka obral o míč reprezentanta Gebre Selassieho a vyměnil si jej s Ondřejkou, jeho následná střela z dvaceti metrů pak skončila za zády nešťastného Bičíka - 1:0 pro Slovácko. Uběhla sotva minuta a domácí mohli své vedení navýšit, sám na brankáře postupoval Ondřejka, lobem překonal Bičíka, ale toho zastoupil na brankové čáře Karišik.

Ve 35. minutě mohl odčinit předchozí zaváhání Gebre Selassie, do vápna mu přesně adresoval přihrávku Vácha, avšak Gebre Selassie ztroskotal na Filipkovi. Liberec si mohl zakřičet gól o další tři minuty později, Gebre Selassie přesně nacentroval na Rabušice a ten neměl žádný problém - 1:1.

Druhý poločas nabídl vyrovnanou bitvu a závěrečná desetiminutovka byla hodně napínavá. Nejprve sedm minut před koncem spálil dobrou šanci na vedení Šural, ve snaze nasadit Filipkovi jesličky neuspěl. A pak v první minutě nastavení rozhodl o výhře Slovanu Liberec Michael Rabušic - 1:2. Na Rabušicovu střelu už Slovácko nedokázalo zareagovat a s Libercem těsně prohrálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..1:2

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:5

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko 0-2 SLOVAN

Reagovat
Veselac

tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec by nemel prohrat . Tip 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec má formu, stříli hodně golů, tipl bych si že v tomhle zápase dá minimálně dva a to na vyhru stačit bude 0:2

Reagovat
Fingulka

Šťastlivci

Reagovat
AjaxFans

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele