12. kolo
30.10.2011 17:00 CET
1 : 3
(0:3)

Reportáž

1. FC Slovácko - Slavia Praha 1:3

Nový kouč červenobílých František Straka zdá se našel ten správný recept na slávistickou nemoc jménem střílení branek. Jeho svěřenci dokázali po výhře v Budějovicích nasázet Slovácku hned tři branky během pětačtyřiceti minut a po dlouhé době si tak z Uherského Hradiště odvážejí bodový zisk.

Utkání začalo ve slušném tempu. Byli to však hosté, kdo mohl být spokojenější. Hned ve čtvrté minutě vyslal Blažek ideálním pasem za obranu Jandu, a ten zavzpomínal na poslední trefu s Budějovicemi a podobně jako před týdnem s přehledem zavěsil - 0:1. Výborný nástup Slávie potvrdil i sám Blažek, který si dobře zpracoval balón mezi stopery a poslal svůj tým již do dvoubrankového vedení - 0:2.

Červenobílí s přehledem diktovali tempo hry. Volný přímý kop rozehrál Jaroím patičkou přesně do nohy Hurkovi, jeho bombu ovšem Filipko skvělým zákrokem zpacifikoval. Po půlhodině hry mohl snížit Valenta, z vápna ovšem pálil vysoko nad branku. A tak hosté trestali. Blažek si udělal z obrany Slovácka slalomové tyče a poté předložil ideální pas na přední tyč Jandovi, jenž se ani napodruhé nemýlil - 0:2.

Chvíli po změně stran se osvědčila spolupráce Trousila s Jelečkem, mladý útočník ovšem stál v době přihrávky v ofsajdu, jeho branka tak platit nemohla. V padesáté páté minutě už se však mohli fanoušci v Uherském Hradišti radovat. Parádní individuální akci předvedl Ondřejka, který s míčem na noze obešel vše, co mu stálo v cestě a přesnou střelou překonal Čontofalského - 1:3. Domácí dostali novou chuť do hry, Ondřejka však tentokrát neuspěl.

Do zakončení se protlačil i Jeleček, jeho přízemní rána se však stala snadnou kořistí hostujícího brankáře. FCS chtělo stůj co stůj vstřelit další branku, čímž by utkání ještě více zdramatizovalo. Šance měla především dvojice Valenta - Daníček, ani jeden z nich ovšem s ukazatelem skóre pohnout nedokázal. Domácí poté napnuli všechny síly do závěrečného náporu, ani z něj se však nic neurodilo, Slavia si tak odváží z Uherského Hradiště další tři body.

Autor: Jiří Vojík / onlajny.cz

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak tady Franz narazí. Slovácko má kvalitnější kádr. 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně na Slovácku se nám tradičně nedaří a pochybuju že v týhle mizérii kde jsme to bude naopak.

A kvalitnější kádr Slovácko sotva má, ale to je věc názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím kádrem je to asi otázka do diskuze, já jsem to bral z toho pohledu, že někteří pravidelně nastupujících hráči ve Slavii už (nebo zatím) na ligu nemají. A celkově jako tým působí Slavia dost nekompaktně.

Reagovat
smazaný uživatel

*nastupující

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to určitě, tady souhlasím, některé jména vypadají nadějně (Hloušek, Latka, Nitrianský, Čontofalský ...) Ale celkově ten tým nehraje dobře a sráží ho několik buďto lemplů (Jarolím, Pospěch), hráčů, kteří potřebují čas (Blažek, Hurka a další mladíci, na kterých to teď stát fakt nemůže) a hráčů, který na to už nemají a nebo mít nebudou (Hubáček, Vlček, Dostál)

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem slíbil, že zmizím pokud Eurofotbal dá tip proti nám, ale neodolal jsem. Proti Slávii doma umíme, takže pevně věřím ve 3 body. Ikdyž Slávka je můj druhý nejoblíbenější tým v naší lize a France je mi trochu líto. Nicméně bych to viděl na 2:1. Slávie povede 0:1, do poločasu vyrovnáme a v druhé půli otočíme a bereme 3 body. Určitě bude slušná návštěva, mohl by být i pěkný forbal takže SYNOT do toho!!!

Reagovat
patrikhm

0

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko 1:1 Slávka

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 (1:0)

Reagovat
vanGomm

Slovácko doma 3 0 3 Slavia venku mizerná,Přesto tipnu X.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia venku vstřelila 1 gol, venku se ji nedaří a nyní narazí na rozjeté Slovácko, tipnu 1 2:0

Reagovat
Losinho

2:1

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
-Pato-

tipuješ poločasový výsledek pro Slávku

Reagovat
-Pato-

být to v Edenu řeknu jasná 1, ale na Slovácku se nám tradičně nedaří a myslím že v současné mizérii to těžko pokoříme.. přesto doufám aspoň v bod.. tip X 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko během posledních osmi kol dokázala zabrzdit jen Plzeň,takže nevidím důvod si nevsadit krásný kurz 2.15 na FCS

Reagovat
smazaný uživatel

je to ošemetný zápas, na Slavii tradičně doma umíme zahrát, ale každá série jednou končí, ale doufám, že to nebude v nedělu. Slušná návštěva, dobrý support a doufám ve výhru

Reagovat
Veselac

Slávii se tam nikdy nedařilo....tip 1 , 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
lampard11

1:2 došek-jarolím,hloušek

Reagovat
pavel.fotbal

Jak asi hoří Slávistické srdce nevěřících a nespokojených věrných TOMÁŠŮ ?

Reagovat
pavel.fotbal

A ještě - jsem rád , že Franz splňuje co sliboval a že se mu daří- A teď do mě !!!

Reagovat
Miky.77.14

Franz to zvedá,kluci klobou dolu,super výkon a teď na Plzeň,bude to přestřelka,ale Slavie jí vyhraje

Reagovat
REPLIKATOR

To se nedá vsázet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele