16. kolo
05.12.2011 18:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 1:0

Výborný taktický výkon domácích hráčů vedl k zaslouženým třem bodům. Rychlým gólem zdolalo Slovácko v Uherském Hradišti Mladou Boleslav.

Boleslav se v případě vítězství mohla pro zimní pauzu usadit na třetím místě tabulky před Plzní. A hned v úvodu se hostům naskytla dobrá příležitost. Po faulu Trousila na Zahustela, který poté musel otřesen střídat, se k míči postavil Procházka a jen pár centimetrů chybělo k otevřené skóre. Míč se odrazil od tyče zpět do pole.

Ke změně stavu tak došlo vzápětí na druhé straně. Centr Valenty usměrnil přesně za Millerova záda hlavičkující Volešák - 1:0. Zaskočení hosté byli pod tlakem a hráči Slovácka kontrolovali hru. Do další šance se dostal Reinberk, ale Miller tentokrát hosty zachránil. O fotbalovou parádu se postaral Trousil, když centrovaný míč poslal zády k bráně střelou přes hlavu nebezpečně na vzdálenější tyč. Skóre zůstalo stále stejné.

Před poločasem domácí zahrozili ještě jednou, to když vyslal jedovatou střelu Volešák. Pohledný poločas, ve kterém hrozili především domácí tak skončil jejich zaslouženým vedením.

Do druhé části hry se opět aktivně vrhli domácí a vypracovali si další velké příležitosti ke vstřelení důležité druhé branky. Ani Došek, ani Volešák ovšem na Millera nevyzráli. K možnosti vyrovnání se propracovali i boleslavští. Tradičným protiútokem zahrozil rychlonohý Chramosta. Byla to ovšem ojedinělá příležitost. Tempo hry totiž stále diktovali domácí, kteří se nespokojili s jednobrankovým vedením a neustále se hnali za pojištěním svého náskoku. Došek ani Ondřejka ale střelecké štěstí neměli.

Svěřenci kouče Soukupa si byli dobře vědomi, že nejlepší obranou je útok a své protihráče nenechali přejít do tlaku. Boleslav si nevypracovala ani v závěru výraznější šanci a z Uherského Hradiště odjela zaslouženě bez bodu.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
Tomtaf

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tady těžko lze tipovat muže to skončit jakkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím Bolce umí na ně hrát doma i venku. Slovácko dá max. jednu branku a to jestli,vůbec. Já si vsadím čistou 2 Optimál 0:1 1:2 ..

Reagovat
smazaný uživatel

tady verim v nulu, i kdyz formy obou tymu i vzajemny zapasy hovorej pro dvojku snad me muj ne moc oduvodneny tip nezklame

Reagovat
pavel.fotbal

no bude to 8:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí byl dobře mimo Slovácku daroval body, tím nechci říct že by bylo horší. A koukat na Doška je k zblití, ten padá jak jabko ze stromu. Humus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele