7. kolo
17.09.2011 19:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - České Budějovice 2:0

Slovácko doma porazilo České Budějovice a ukázalo, že se s ním musí počítat pro záchranu. Domácí rozhodli o výhře až ve druhém poločase, kdy se nejprve trefil Libor Došek a po něm Pavelka.

První poločas toho příliš neukázal. Ve 26. minutě se dostával do zakončení Libor Došek, ale obrana mu toho moc nepovolila a vytáhlého útočníka zablokovala. O pár minut později to byl zase Došek, který zkoušel překvapit hostujícího brankáře. Bohužel z prvního poločasu to bylo vše, diváci z Uherského hradiště se zkrátka nudili. Ovšem ve druhém poločase se to mělo od základu změnit.

Na začátku poločasu vypálil Valenta a dorážející Došek neuspěl. Nicméně v 50. minutě se domácí dostali domácí do vedení. Lukáš zpětnou přihrávkou našel Libora Doška a vytáhlý útočník poslal Slovácko dovedení - 1:0 pro Slovácko. Nabuzení domácí pokračovali v náporu, ale Lukáš pálil jen do připraveného Křížka. Dynamo začalo hrozit až po hodině odehraného času, nicméně Filipko soupeře z relativní blízkosti vychytal. Slovácko stále vedlo a čtvrt hodiny před koncem rozhodlo o svém vítězství. Valenta poslal do samostatného úniku Pavelku, který se v žádném případě nezalekl a zvýšil na 2:0 pro domácí borce.

České Budějovice to měly hodně složité, Pecka z vyložené šance minul a Ondřejkova rána byla zablokovaná. Slovácko nakonec udrželo čisté konto a připisuje si důležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze Slovacko doma vyhraje...tip 1..2:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

go slovácko go

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko rozhodně nemělo a nemá katastrofální a tragický start, jak se píše v článku. Navíc v posledních třech zápasech posbíralo 5 bodů. Aspoň, že tipujete 10, čekal jsem od vás dvojku Zaujatost proti Slovácku už mě nepřekvapuje.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1. FC Slovácko 1 - 1 České Budějovice

Reagovat
smazaný uživatel

Lol to je debil ten Rybka oni ze 7 zápasů vyhrajou 1,z prvních 4.kol žádnej a něměly katastrofální start do sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Příteli, kolik těch zápasů viděls? Tipuju, že 0. Katastrofální výsledky a i hru (!) předváděl a předvádí Baník, Budějovice a Žižkov, ne Slovácko.

Reagovat
cookies

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, z takového trotla si nesmíš nic dělat, to je člověk, který fotbalu nerozumí .. podíva se na výsledky uvidí, že Slovácko je dole a hneď je to pro něj katastrofální tým ...

Reagovat
willdonor

pavelka, budoucnost sparty :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele