5. kolo
27.08.2011 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Dukla Praha 1:0

Fotbalisté Slovácka se dočkali první výhry v sezoně, stalo se tak po nejtěsnějším výsledku nad nováčkem z Prahy - Duklou. O jedinou branku utkání se postaral ve druhém poločase Kerbr.

Tým z Uherského Hradiště toužil konečně zvítězit a do zápasu vstoupil v dobrém tempu. Navíc byl nebezpečnější a obrana Dukly se musela ohánět. První šanci si domácí vypracovali už ve třetí minutě, akci vedenou Ondřejkou zakončoval Hlůpík, avšak brankář Rada se vyznamenal. Činit se musel i o pět minut později, kdy tentokrát zneutralizoval hlavičku Doška. Na druhé straně došlo k velké šanci v šestnácté minutě, Berger se dokonce zbavil Filipka, jenomže trefil pouze boční síť. Pak už opět úřadovali jen domácí borci, Dukla se bránila a poločasový výsledek 0:0 i po šancích Doška, Hlůpíka a Valenty udržela.

Také ve druhém poločase byli lepší domácí, nicméně mohla to být Dukla, která by šla do klíčového vedení. Hanousek vystřelil a Filipka zachránilo břevno! Za jedenáct minut přišel trest, centr Valenty sklepl Došek a Kerbr poslal domácí do vedení - 1:0 pro Slovácko.

Závěr utkání nabídl patřičné drama, tak nejprve mohlo přidat pojišťovací druhý gól Slovácko, jenže v cestě stála branková konstrukce, přesněji břevno! A konečně v nastaveném čase mohlo přijít vyrovnání, z přímáku orazítkoval tyčku Berger! Dukla tak celkem smolně prohrála, nutno však říci, že výhra Slovácka je zasloužená.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slovácko:)

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
cokl.d

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1. Slovácko potřebuje 3 body a proti Dukle by jim to mohlo vyjít.

Reagovat
smazaný uživatel

1. FC Slovácko 2 - 2 Dukla Praha-Došek,Fujerik,-Markovic,Berger

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
paver

3:0

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko ziska prvni 3 body v sezone...tip 1 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko si nic jiného než výhru v této situaci nemůže dovolit a podle všeho by to mělo i zvládnout a já jim to přeju, no ještě abych nepřál když su jejich fanoušek že

Takže vyhrajem 2 : 0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip Eurofotbalu tradičně proti Slovácku. Už mě to nepřekvapuje.

Reagovat
diastan

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Malé OT

Morava utrpěla před 2 měsíci další velkou prohru, tam kde dosud měla rovné postavení, tam zcela zmizela. Českomoravský fotbalový svaz na své valné hromadě rozhodl o přejmenování na Fotbalovou asociaci České republiky, změně loga, odkud zmizela moravská orlice a zůstal JEN ČESKÝ LEV. I když o tom média mlčí, moc bych se nedivil, když by nové stanovy již nepočítali ani s dvoukomorovým systémem, jedna komory pro Čechy a druhá pro Moravu, jak to bylo doposud posledních 20 let.

Kdy se konečně Morava probudí?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele