1. kolo
30.07.2011 19:00 CET
2 : 3
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - 1. FK Příbram 2:3

Všechny tři body si ze hřiště Slovácka odváží Příbram, ta přežila plejádu šancí domácího celku a pak několika brankami ve druhém poločase rozhodla zápas ve svůj prospěch. Hrdinou utkání byl brankář Hruška, který vesměs výhru vychytal. Domácím nepomohla ani proměněná penalta ve druhé minutě nastavení.

Slovácko si vypracovalo první příležitost už po třech minutách, ovšem ke změně skóre to nevedlo. Volešákovu skákavou střelu Hruška vyrazit a obrana pak celé nebezpečí definitivně zažehnala. Domácí byli v ůvodu jasně lepším celkem, s další šancí přispěchal Hlúpik, ale Hruška znovu zasáhl. Při hostujícím brankáři stálo i štěstí, to když Perůtkova střela skončila na břevně. Hosté se osmělili až v devatenácté minutě, Rickovu teč bravurně zlikvidoval Filipko. A šance pokračovaly, zejména na domácí straně. Příbramští odolávali tlaku Slovácka zejména díky skvělému Hruškovi, ten kolem třicáté minuty vytáhl hned několik důležitých zákroků. Rovněž ve 40. a 42. minutě zůstaly šance Slovácka nevyužity a ty později, jak se ukázalo, domácí celek musely pořádně mrzet.

Po změně stran sice pokračoval nápor Slovácka, ale byla to Příbram, která poprvé rozradostnila fanoušky v ochozech. Dalekonosná střela Koukala skončila od tyče za zády Filipka - 0:1. Odpověď Slovácka na sebe nenechala dlouho čekat, za šest minut od úvodní trefy vyšachovali obranu hostí Došek s Hlúpíkem a bylo srovnáno! Zakončoval druhý jmenovaný - 1:1.

Uplynuly sotva dvě minuty a skóre se měnilo potřetí a znovu ve prospěch Příbrami. Další těžko chytatelnou střelu vypustil Wágner a Filipko byl znovu krátký - 1:2. Čtvrthodiny před koncem se pokoušel o vyrovnání Fujerík, z dálky ale takové štěstí neměl, Hruška byl totiž v pohotovosti. Příbramští fotbalisté uštědřili svému soupeři lekci z produktivity, na 1:3 totiž zvýšil hlavou Krejčí.

Pro Slovácko byl sice výsledek krutý, ale takové obrovské množství neproměnených šancí si zkrátka nemůže dovolit žádný tým. Hrdinou zápasu byl bezesporu brankář Hruška, ten předvedl další těžký zákrok po střele Ondřejky. Domácí se nakonec přeci jenom dočkali, ale bylo to příliš pozdě. Ve druhé minutě nastavení byl faulován Fujerík a nařízenou penaltu proměnil Libor Došek, čímž však jen korigoval na konečných 2:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. FC Slovácko 2 : 0 FK Přibram

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram to zase bude beton:-)..Slovacko to nakonec ukope..tip 1..1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0 :0

Reagovat
smazaný uživatel

slovácko je asi mírný favorit, ale tipnu 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vsazeno na Slovácko:)

Reagovat
AjaxFans

Pěkný kurz,taky to tam bouchnu dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastoupí dva týmy,které budou bojovat o záchranu do posledních kol,tudíž očekávám boj o každý balon a tvrdou hru ikdyž je to začátek sezony,tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

ať zápas dopadne jak dopadne, tak Slovácko letos o záchranu hrát nebude .. umístí se tak do 10 místa

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky když Příbram hraje na Slovácku, tak tam nemá moc šancí, skoro žádné. Za posledních 11 let tam fotbalisté Příbrami ukopali pouhé 2 výhry s výsledkem 1:0 a 1:0.

Určitě tento zápas dávám na tiket, Slovácko by nemělo mít problém.

Tip...2:0

Reagovat
Veselac

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý start do sezony pro Příbram,vyhrát venku je pro ně malým zázrakem.

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych velke prekvapeni pro Pribram..malokdo by cekal ze Slovacko doma podlehne

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko je na rozdíl od Příbrami sympatický klub, takže mne tato jejich porážka mrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle jsem opravdu nečekal, byl jsem přesvědčen, že si Slovácko s Příbramí poradí...

Reagovat
smazaný uživatel

HURÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeste dneska ZIZKOV A SPARTA !!!!!!!! nejlepsi 3 kluby v CR

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosim Tě .....

Reagovat
smazaný uživatel

bary kliiid...on to urcite nemysli vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to smolný zápas, doufám, že v příštím zápase se koncovka zlepší a uhrají aspoň bod v Boleslavi ikdyž tam to bude hodně těžké. Jak je vidět Slovácko má stejný problém jako minulý ročník. Tento zápas se měl vyhrát, teď sou na řadě tři velice těžké zápasy a uvidíme jak se Slovácko prosadí z lepšími týmy. Jestli zlepší koncovku, tak může myslet na umístění do toho desátého místa fotbal hrajou pěkný mají herní převahu ale ta koncovka je pro Slovácko katastrofou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele