15. kolo
07.11.2010 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram 0:1

Příbramští neměli v koncovce svůj den, přesto se jim podařilo Lejsala překonat a z Brna si odváží všechny body. Trenér Nádvorník se tak raduje z premiérové prvoligové výhry a nechává Zbrojovku na sestupu.

Po devíti minutách měl na svědomí první zajímavou střelu Rýdel, zpoza vápna mířil po zemi k pravé tyči, Hruška ale jeho pokus stačil vyrazit. Poté se však do šancí dostávali především hosté. V patnácté minutě ještě Klesa v nadějné pozici trefil pouze Hudce a za dalších osm minut se Divíšek natolik vyčerpal dlouhým sprintem, že sám před brankářem poslal míč daleko od vzdálenější tyče.

Ve 28. minutě vnikl do vápna Klesa a přihrál naprosto volnému Štochlovi. Lejsal na míč nedosáhl, ale hostující útočník usměrnil míč o decimetry vedle. Kdyby balón nezasáhl, zakončoval by u zadní tyče naprosto volný Divíšek.

A Štochl se v další gólové příležitosti objevil hned za další minutu, když unikl ofsajdové pasti, ale tváří v tvář brankáři na Lejsala nevyzrál. Brno se tak alespoň trochu ozvalo tři minuty před odchodem do šaten, když po přímém kopu hlavičkoval Hudec a Hruška musel krýt nadvakrát.

Brněnský obránce sehrál roli i na úvod druhé půle, když nechal do vápna projít Štochla, který z malého vápna neprostřelil Lejsala. Nezajímavý obraz hry, ve kterém měli nepatrně navrch v držení míče domácí, oživoval rychlý přechod do útoku v podání Středočechů, kteří se tak v 66. minutě ujali vcelku zaslouženého vedení.

Z levé strany se do vápna přes Matysku dostal agilní Štochl, který tentokrát volil zpětnou přihrávku na nehlídaného Klesu, ten tak neměl sebemenší problém uklidit míč do odkryté branky. Brno hrálo v křeči a hostům samozřejmě těsné vedení stačilo, zbytek utkání se tak dohrál bez výraznějších momentů.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak maximálně 2:1 pro nás at nežeru:-)Zbrojovka:-)

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
soukup

7:0

Reagovat
Liquid

Reagovat
soukup

a nebo taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

lol...tak to vypadá že pudem dolů

Reagovat
Devil

ale hovno....

Reagovat
smazaný uživatel

prohrát doma s ústím, příbramí a hradcem , to je k zblití

Reagovat
soukup

my se slabýma týmama doma prohráváme pravidelně už posledních snad 5 let...

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele