8. kolo
12.09.2010 17:00 CET
7 : 0
(4:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - FK Ústí nad Labem 7:0

Neuvěřitelná gólová smršť byla k vidění ve Štruncových sadech. Plzeň totiž deklasovala nováčka z Ústí nad Labem 7:0 a upevnila si vedení v Gambrinus lize.

Plzeň odstartovala kanonádu už ve 4. minutě, Bakoš přihrál dobře nabíhajícímu Kolářovi a ten poprvé propálil ústeckého brankáře - 1:0 pro Plzeň. Chudák Radim Novák ještě nevěděl, že jej protihráči překonají celkem sedmkrát, Plzeň totiž spustila doslova gólovou lavinu. Ještě než přišel druhý zásah, spálili slibné šance Petržela a Rezek. Ve 27. minutě přihrál Petrželka Bakošovi, který se ocitl před Novákem, situaci zvládl na výbornou a zvýšil na 2:0.

Oba aktéři druhé branky si o chvíli později role vyměnili, Bakoš přihrával a Petržela se zbavil brankáře a následně zakončil - 3:0. Do konce prvního poločasu to rozhodně nebylo všechno. Tři minuty před poločasem byl v pokutovém území stažen Kolář a nařízenou penaltu proměnil Pavel Horváth - 4:0. Ústí zažilo poločas hrůzy a hostující trenér už by si nejradši přál konec utkání. Bohužel pro něj a jeho svěřence hra musela pokračovat.

Domácí střelecky navázali na nebývalou kanonádu z prvního poločasu a ve druhém dějství přidali další branky. Sotva uběhlo pět minut a na ukazateli svítila pro domácí pětka, pro hosty nula. Jan Rezek nabídl branku Limberskému a ten nepohrdl - 5:0. Za dalších devět minut se ve Štruncových sadech opět veselilo, brankáře Nováka podruhé v zápase překonal Kolář - 6:0. Znovu uběhlo sotva devět minut a opět se měnilo skóre, na Horváthův přímý kop si naskočil Navrátil a uzavřel účet dnešního utkání. Plzeň měla ještě další šance, ale branku už nepřidala. Ústí zažilo obrovský debakl a s ostudou se vrací domů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mela by byt 1...tak snad to tak i dopadne...tip 1...3:1

Reagovat
vanGomm

Snad Plzni ligová pauza neublížila.Co jiného než tip 1.

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ústí nemá se svojí hrou šanci... 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ani není česká liga :D

Reagovat
smazaný uživatel

jj plzeń teďkon prostě válí a je zaslouženě první.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek měl nominovat na zápas s Litvou celej tým Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

a pustit tam Vrbu este....;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele