21. kolo
19.03.2011 16:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 4:0

Liberec se doma s Mladou Boleslaví vůbec nepáral a nadělil jí čtyřbrankový debakl. Tým zpod Ještědu tak slaví první jarní ligové vítězství, trefili se Dočkal, Breznaník, Nezmar a Vácha. Čtvrthodiny před koncem byl vyloučen Marcel Gecov.

Domácí celek začal pořádně trápit mladoboleslavskou obranu ve třinácté minutě, kdy si vypracoval sérii několika zajímavých šancí. V 18. minutě pak poprvé gólově udeřil. Nezmar vyslal do šance Dočkala, a ten přízemní střelou slavil úspěch - 1:0 pro Liberec. Radost z první trefy nemusela trvat dlouho, protože hned za minutu spálil velkou příležitost, ale Mendy napálil pouze Fleišmana. Po půlhodině hry bylo vedení Liberce dvojnásobné. Dobrý Štajnerův průnik ztrestal povedenou střelou Breznaník - 2:0 pro Liberec. Nabuzený Liberec mohl ještě do poločasu zvýšit, ale proti byl brankář Miller.

Ten znovu inkasoval až po změně stran. Hosté se sice zlepšili a Liberec přimáčkli, jenomže jaksi zapomněli na zadní vrátka. Rychlý brejk vedený Breznaníkem zakončil zkušený Jan Nezmar - 3:0 pro Liberec. V 66. minutě měl Liberec další tutovku, Gebre Selassie napálil jen Millera a od něj i břevno!

V 73. minutě si domácí trochu zkomplikovali cestu za vítězství, červenou kartu totiž uviděl Marcel Gecov, stalo se tak za skluz na Iva Táborského. I v deseti ale Liberec ukázal, že má kvalitu a minut před koncem zasadil Mladé Boleslavi poslední úder. Vácha si vyměnil míč se Štajnerem a zakončil na konečných 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 2

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu ze v poslednim zapasu ani jedenz tymu neskoroval tak bych dal obe muzstva daji gol...a tip X..1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Tomtaf

5:0

Reagovat
Losinho

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

4 1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Krausio_Real_M

Néééé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele