26. kolo
29.04.2011 20:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Bohemians 1905 1:0

Liberec doma porazil jedinou brankou Jana Nezmara Bohemians 1905 a potvrdil, že se mu na domácím hřišti mimořádně daří. Klokani nebyli schopni za celý zápas pořádně ohrozit branku domácích, a tak není divu, že se do Prahy vracejí s prázdnou.

Severočeši začali dobře a už po třech minutách hry mohli vést. Na centr Breznanika zareagoval dobře Nezmar a Sňozík pohotovým zákrokem uchránil Klokany od inkasované branky. O pár sekund později na sebe znovu upozornil Breznanik, tentokrát místo centru zkusil střelu a jen těsně minul hostující branku. Liberec byl jasně aktivnější týmem a zcela režíroval hru, ve 28. minutě trefil tyčku Jan Nezmar a stejný útočník pohořel i čtyři minuty před koncem, kdy se vytáhl Sňozík! První půle sice skončila bez branek, ale domácí měli více ze hry, Bohemka prakticky pořádně branku Liberce neohrozila.

Rovněž druhá půle byla v režii domácích a přesně po hodině hry se podařilo Liberci skórovat! Dočkal zakončil a Nezmar jeho střelu tečoval za záda nešťastného Sňozíka - 1:0. A Severočeši neměli dost, za chvíli obrana Klokanů znovu marně bránila Nezmara, útočník Liberce ale trefil jen spoluhráče Breznaníka. Klokani byli směrem dopředu špatní, v defenzívě si to sice už pohlídali, ale do konce utkání vyrovnat nedokázali. Liberečtí si jednobrankové vedení pohlídali a zcela zaslouženě zvítězili 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 2-Nezmar,Breznanik,-Skoda,Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

oba tymy ve středu tabulky..pěknej fotbal a 3:1 pro Slovan

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
hradec

4:3 Slovan Liberec VS Bohemians 1905 (3xNezmar1xštajner 2xštohanzl 1xškoda)

Reagovat
smazaný uživatel

trošku nereálný..

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
naheCZ

3:1

Reagovat
klokan.paul

X2

Reagovat
Aldeano

Klubový kanonýr Nezmar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele