6. kolo
21.08.2010 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 0:0

Fotbalisté Slovanu Liberec nenavázali na povedené utkání se Slavií a proti Příbrami doma jen remizovali 0:0. Zatímco pro Severočechy je bod ztrátou, Příbram musí být s bodem naprosto spokojena.

Utkání mohlo začít pro příbramské fotbalisty parádně, už v 7. minutě se totiž po Klesově přihrávce ocitl sám před domácí brankou útočník Huňa, příbramský kapitán ale přestřelil. Také na druhé straně nebyla využita dobrá příležitost ke skórování, Bosančič vybídl kolegu Keriče a vše z pohledu hostí skvěle vyřešil obránce Ricka. O pár minut později bylo před brankou Příbrami opět rušno, Štajnerova přihrávka našla Gecova, jenže ten nepropasíroval míč za záda Hrušky. Pět minut před odchodem do šaten ještě zkusil štěstí z dobrých dvaceti metrů Bosančič, ale Hruška zasahovat nemusel, neboť střela šla mimo.

Liberec začal ve druhém poločase aktivně, další Bosančičův pokus lapil Hruška a závar z 54. minuty skončil pouze razantním odkopem příbramské defenzívy. Necelé čtyři tisíce diváků na stadionu u Nisy se nedočkaly branky ani po nenápadném pokusu Jiřího Štajnera, během kterého si málem vstřelil vlastní branku Plašil. Čas pochopitelně kvapil a Liberec se s nerozhodným výsledkem nechtěl spokojit. Devět minut před koncem hrací doby mohl rozhodnout chorvatský střelec Kerič, ten se individuální akcí zbavil Hrušky, jenže pak se dostal do ostrého úhlu a z něho trefil jen tyč.

Když domácí Kerič selhal v koncovce, mohl vzápětí "urvat" tři body hostující Tomáš Wágner, brankář Bičík ale proti němu nemusel zasahovat, protože Wágner hlavičkou netrefil branku. Poslední minuty patřily Liberci, jenže ani závěrečný tlak ke kýžené brance nevedl. Liberec tak doma jen remizoval s Příbramí 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat
vanGomm

Liberec by měl doma potvrdit výhru z Edenu,ale ten kurz na jeho výhru 1,60 jsem už v úterý někde viděl a nedopadlo to dobře.Přesto to zkusím a vsadím 1.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta, 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele