11. kolo
01.10.2010 19:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 0:1

Pod novým trenérem předvedla Slavia zlepšený výkon, který ale znovu nestačil ani na jednu přesnou trefu. Rezkova penalta tak rozhodla o desátém vítězství za sebou v podání Plzně.

Úvodní minuty slibovaly mnohé, a to překvapivě především ze strany domácích. Plzeňští se ale s tempem rychle srovnali a hru brzy vyrovnali. Bohužel po proměněném pokutovém kopu hrála prim agresivita na obou stranách. Po změně stran držela míč hlavně Slavia, ale hosté nechali svému soupeři pouze jedinou vyloženou šanci.

Ve třetí minutě zadunělo břevno, když po rohu Belaida střílel bez přípravy osamocený Kisel. Odraženého balónu se zmocnili domácí a Milan Černý z dálky jen těsně přestřelil. A tak se po sedmnácti minutách hry dostali do vedení Západočeši.

Míč propadl obranou do vápna a Rezek se nechal chytře faulovat Zlámalem. Střelou z penalty pak poslal slávistického brankáře na druhou stranu. Tím po fotbalové stránce první poločas skončil. Za zmínku tak stojí brejk hostů čtyři minuty před koncem, při kterém Zlámal musel krotit Rezkův centr nadvakrát těsně před dobíhajícím protihráčem.

Bylo jasné, že ve druhém poločasu bude hlavním menu snaha slávistických hráčů vyrovnat. Blízko k tomu měl krátce před hodinou hry Hubáček, který po odvráceném centru pálil z half-voleje z dvaadvaceti metrů jen decimetry nad břevno.

Zatímco Pražané dopláceli na nepřesné finální přihrávky, hosté mohli kolem 70. minuty rozhodnout díky dvěma dobrým balónům do vápna. Poprvé nevyužil Horváthovu příhru Rezek, který místo střely volil zbytečnou přihrávku, ta na Střihavku neprošla. Brzy poté nespadl přes jasné držení Jiráček, ale jeho střela postrádala důraz i přesnost.

Deset minut před koncem našel chytrým lobem do vápna Kisel Vyhnala, který doplatil na svou nezkušenost a zbrklou střelou vysoko přestřelil. Pavlík tak musel vyrážet až Jandovu střelu zpoza vápna. Když Kisel v nastaveném čase z přímého kopu přestřelil a závar ve vápně skončil tečovanou střelou těsně vedle, stalo se nejzajímavějším momentem závěru pyrotechnická vsuvka hostujících fanoušků.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5-0

Reagovat
smazaný uživatel

bude to hodne težki bez kolaře,pokud nebude hrat.ale pokud plzen chce vyhrat,tak musi maknout.0-1 a slavie e posledni

Reagovat
twl

kolář nastoupí......ve úterý ho pustí z nemocnice ve středu a čtvrtek trénovat a pak pojede do nemocnice....jessi mu sehnali ten krit a jesi jo tak bude hrát.....

Reagovat
twl

Rok 2007 se bude opakovat ,ale goal nedá náš bývalý hráč šíma ale prolomí smůlu honza rezek 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-6

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen je nezadrzitelne rozjeta...vyrovnany zapas...myslim si ze ze Slavia doma vyhraje o gol pod novym trenerem.tip neprohra domacich..2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Plzeň je v laufu,ale tady tipnu X.Navíc si myslím,že si to tentokrát přejí i někteří fanoušci Sparty i když to veřejně možná nepřiznají,aby Slavia Plzeň obrala o nějaké (nejlépe asi 3) body.Ono totiž pokud by Plzeň výhrála i tento zápas a naopak Sparta v Olomouci ztratila (což se klidně může stát),bylo by to s obhajobou titulu už velice složité.I když z minulosti víme,že v případě Sparty je všechno možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že sešívky dostanou aspoň bůra.Za to jak včera fandili CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

Slavka ma stesti, ze jsou v lize tymy jako Pribram, Usti ci Brno. Jinak by meli jasnej sestup.

Tipuju je na 10. misto na konci sezony, myslim to uprimne .

Reagovat
vanGomm

Já to říkám furt,že by naše liga mohla a měla mít těch 10 týmů.To by se pak makalo o poháry a co teprve o sestup.Žádný "klidný střed" by totiž prakticky neexistoval a myslím,že by to i fotbalu pomohlo celkově.

Reagovat
Aris1914

Hnus velebnosti, tak že hraje lídr tabulky??

Reagovat
smazaný uživatel

viděls jeden zápas, že?

Reagovat
Aris1914

Abych se přiznal, tak jo. Radši sleduju hanáckou lavinu

Reagovat
smazaný uživatel

to me nerikej ze tam bylo jen 6.000 lidi bylo jich tam urcite vic

Reagovat
smazaný uživatel

Když pošlou 5 kvalitních hráčů ze Sparty do piče a k tomu ještě 5 kvalitních hráčů z Baníku taktéž do piči, tak je z toho Plzeň o třídu vyšší než současná Sparta a všichni s Haškem, Bílkem, Chovancem, Komňackým, či kerým dohromady ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele